Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

Čelzi sa 8 defanzivnih+golman. 

Posted (edited)
1 hour ago, kipo said:

Ako nije iznenadjenje Liverpul u finalu (a jeste), dobiti onaj Ancelotijev Milan u finalu je super iznenadjenje. Drugo pol da ne pominjemo :hail:

Pre njih su naslagali Juventus (poslednji pred kalcopoli, sa sve onom klasik ekipom - Del Piero, Bufon, Kanavaro, Vijera, Ibra, Trezege, Kamenorezi™, Emerson, Nedved itd.), pa onda Murinjov Celzi.

Ne mogu da se setim koga su prosli u osmini, ali se secam da su se iz grupe jedva izvukli onom Gerrardovom golcinom i preokretom protiv Princa Neretve u poslednjim minutima. Mellor, Sinama Pongolle i ortaci. 

To je bilo cudno, 2 godine kasnije Liverpul ojacao, Milan prop'o, i obrnu se uloge. :laugh: Ekvilibrijum. 

Edited by Plajvi
Posted
12 minutes ago, Plajvi said:

Ne mogu da se setim koga su prosli u osmini, ali se secam da su se iz grupe jedva izvukli onom Gerrardovom golcinom i preokretom protiv Princa Neretve u poslednjim minutima. Mellor, Sinama Pongolle i ortaci. 

Nill Melor, čovek koji je u Liverpoolu ponikao, ima dva poteza za pamćenje, jedan, asistencija za prolaz protiv Olimpijakosa, drugi gol Arsenalu za prekid serije nepobedivosti, i posle toga sjebao kolena i jbg... 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
17 minutes ago, Plajvi said:

2 godine kasnije Liverpul ojacao, Milan prop'o, i obrnu se uloge

Fergi, nakon ispadanja od Milana, a na pitanje novinara ko ce pobijediti u finalu, rekao da ne vidi nacin da Lpool dobije Milan :D

• +1 2
Posted

Oven i Rio pričaju kako je Fergi hteo Benzemu, u stvari Ovenu je u prvom razgovoru otvoreno rekao u fazonu “prvi pik nam je Benzema, ali ako ne uspemo dolaziš ti”.

• +1 2
Posted

Navijam za Real ovde, čisto jer mi se ne gleda sveenglesko finale

• +1 1
Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Navijam za Real ovde, čisto jer mi se ne gleda sveenglesko finale

Navijam protiv Reala ovde, jer mi se gleda sveenglesko finale.... :fantom:

• +1 2
Posted

navijam za real jer bi histerici kojima je siti smrt fudbala bili onda prinuđeni da navijaju za real, 1 život fudbala :lolol:

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

navijam za real jer bi histerici kojima je siti smrt fudbala bili onda prinuđeni da navijaju za real, 1 život fudbala :lolol:

Ako je City smrt fudbala, Real je pakao... Za Real mogu da navijam, možda, samo protiv Barcelone i to kad bi me neko puškom terao da moram da se opredelim... :fantom:

• +1 3
Posted

nikad nisam video real sa crnim carapama uz beli dres

Posted

Ja za Čelsi, kod njih ima najmanje Azijata s kamerama na tribinama

Posted

Jebale ih čarape, Sevilja došla na Stamford.

Posted
4 minutes ago, radisa said:

Ako je City smrt fudbala, Real je pakao... Za Real mogu da navijam, možda, samo protiv Barcelone i to kad bi me neko puškom terao da moram da se opredelim... :fantom:

:sad:

Posted

Valjda svaki pošten čovek navija protiv Reala :fantom:

• +1 3