Zico Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 2 hours ago, Plajvi said: Za koga se uopste moze reci da je underdog story u poslednjih 10,15,20 godina u ligi sampiona? Mancester, Liverpul, Real, Bajern, Barselona...? 2
Ratamahatta Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Donekle Atletiko, Totnem i Dortmund. Naravno da su lovatori, ali u ovom kontekstu i eri fudbala jesu underdogs. 1
copkillah Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 13 minutes ago, Plajvi said: Donekle Atletiko, Totnem i Dortmund. Naravno da su lovatori, ali u ovom kontekstu i eri fudbala jesu underdogs. Realno od sezone 2003-4. nismo imali finalistu za kog bi moglo da se kaže da je veliko iznenađenje što je došao tako daleko.
jezovuk Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Murinjov Porto + Monako te godine. Plus još poneko (depor, werder, valencia, lkuzen), al sve na granici ~pre 20 god...
Ratamahatta Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 (edited) Da. Do polufinala je stizalo dosta underdogova, ali u finale jok. Roma, Ajaks, Viljareal, Lajpcig, Salke, Monako, PSV, Lion. Svi neocekivano daleko stigose, naravno, u kontekstu datog trenutka i rasporeda snaga/finansija. Nije bilo cudno osamdesetih da se to desi, u zadnjih 10-15-20 godina jeste. Lion kad je bio mnogo jaci nije mogao dalje od 1/4, u ova dva koja su igrali su urnisani od Bajerna. Lajpcig ni ne gledam kao klub, ja to vidim kao preprodavca. Nisu ni postojali kad je fudbal bio fudbal. Edited May 5, 2021 by Plajvi
Ratamahatta Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 7 minutes ago, jezovuk said: Murinjov Porto + Monako te godine. Plus još poneko (depor, werder, valencia, lkuzen), al sve na granici ~pre 20 god... Pa da, al' Depor je igrao ubedljivo najlepsu fucu u to vreme u Evropi, meni to ni nije bilo cudno. Bilo mi je cudno kako vise puta nisu stigli dotle.
Meazza Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 1 hour ago, copkillah said: Realno od sezone 2003-4. nismo imali finalistu za kog bi moglo da se kaže da je veliko iznenađenje što je došao tako daleko. Liverpul. 1
189- Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 tottenham je vece iznenadjenje, pogotovo na nacin koji su stigli tamo.
Lancia Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Malaga je poslednji mali tim, koji zamalo nije igrao polufinale LS. Ono je bas bio peh protiv Borusije.
copkillah Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 1 hour ago, Meazza said: Liverpul. Samo četiri puta, slažem se
Meazza Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 53 minutes ago, copkillah said: Samo četiri puta, slažem se Nije bilo iznenadjenje svaki put, ali 2005 jeste bilo iznenadjenje.
copkillah Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 4 minutes ago, Meazza said: Nije bilo iznenadjenje svaki put, ali 2005 jeste bilo iznenadjenje. Znam šta hoćeš da kažeš, ali to je već stvar diskusije, jer nekako, ako gledaš uopšteno, Liverpul u finalu nije neko iznenađenje jer taj pedigre očigledno nešto znači. Kao npr Real ove godine, na početku sezone bih rekao da bi me iznenadilo da dođu do finala, a opet, sa druge strane, Real u finalu nije iznenađenje. Ali složiću se da bi na početku sezone malo ko mogao da vidi Liverpul u finalu.
kipo Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Ako nije iznenadjenje Liverpul u finalu (a jeste), dobiti onaj Ancelotijev Milan u finalu je super iznenadjenje. Drugo pol da ne pominjemo 2
copkillah Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 33 minutes ago, kipo said: Ako nije iznenadjenje Liverpul u finalu (a jeste), dobiti onaj Ancelotijev Milan u finalu je super iznenadjenje. Drugo pol da ne pominjemo To je već neka potpuno druga priča A ja više suza na stadionu u životu nisam video, verovatno ih je bilo više samo na Poljudu 4.5.1980. 1
Recommended Posts