red star forever Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Znači moram za Real da navijam. Nikako ne mogu da smislim ove arapske novokomponovane mega klubove. 🤮 2 1
WTID Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 2 minutes ago, red star forever said: Znači moram za Real da navijam. Nikako ne mogu da smislim ove arapske novokomponovane mega klubove. 🤮 Kaze simpatizer drzavnog projekta since 1945.
Cash Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 22 minutes ago, Pokojni Ruxin said: pepara u inat hejterima, a posebno u inat ovom hejteru sa arene Ti opet poceo za City da navijas 1 1
red star forever Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Just now, WTID said: Kaze simpatizer drzavnog projekta since 1945. Pa da, država, kralj, tako to...i samo tradicija. 🙂 Šalu na stranu, volim da PSG i City ostanu bez klempa jer to doživljavam kao eto neki posljednji trzaj tradicije i kao neki inat i dokaz da pare ne mogu baš sve. I naravno to je moj subjektivni doživljaj. I naravno postaje sve očiglednije da tome dolazi kraj. 😂 Ali zato Go Zizo!
Mindaugas Žukauskas Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Šta priča ovaj Lord Voldemort na Areni da ono nije trebao biti penal za City? Kako jbt
čekmeže Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 PSG - City, u finalu opet neko ko nije uzimao ranije.
WTID Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 1 minute ago, čekmeže said: PSG - City, u finalu opet neko ko nije uzimao ranije. Kako kad igraju u 1/2 Finalu?
WTID Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta priča ovaj Lord Voldemort na Areni da ono nije trebao biti penal za City? Kako jbt Sad sam video snimak penala, ni meni nije jasno zasto misle da nije penal. Hajde da ga je lopta slucajno pogodila u glavu pa mu pala na ruku, ali ovde je sve jasno.
borris_ Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 (edited) Ovaj je vec napaljen (ili je mozda neki marketinski potez zajednickog sponzora, nagadjam ne znam da li imaju istog sponzora) Edited April 14, 2021 by borris_
Mindaugas Žukauskas Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 3 minutes ago, WTID said: Sad sam video snimak penala, ni meni nije jasno zasto misle da nije penal. Hajde da ga je lopta slucajno pogodila u glavu pa mu pala na ruku, ali ovde je sve jasno. Ma valjda pravila jasno kažu da ako je pomoću ruke napravio telo unnaturaly bigger, da uopšte nije bitno da li ga je kačila u glavu ili ne. Pogotovo što preseca čovek centaršut, i potencijalnu gol šansu, ovo je golmanska intervencija jbt.
ArleKino Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Chelsea uzme CL i završi 5. u ligi, Arsenal uzme EL, City, United, Leicester i WHU u Top 4, WHU ide u EL. 1 3
WTID Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 4 minutes ago, ArleKino said: Chelsea uzme CL i završi 5. u ligi, Arsenal uzme EL, City, United, Leicester i WHU u Top 4, WHU ide u EL. Ja ovaj scenario ne bih pozeleo ni Sheff U.
čekmeže Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 7 hours ago, WTID said: Kako kad igraju u 1/2 Finalu? Jedan iz tog para prolazi i igra u finalu.
Recommended Posts