November 5, 20204 yr Kako onda koristi elektronski dnevnik, ako se ne razume u nove tehnologije?! Edit: Edited November 5, 20204 yr by dvb-t manijak
November 13, 20204 yr U Becu radili random test na 10.000 dece i osoblja iz skola i samo 40 imalo koronu. Dosta nizi procenat od ocekivanog.
November 13, 20204 yr 2 hours ago, bags said: U Becu radili random test na 10.000 dece i osoblja iz skola i samo 40 imalo koronu. Dosta nizi procenat od ocekivanog. zanimljivo. i dobro. ja sad pokusavam da ekstrapoliram, na slican broj dece i nastavnika u jednom gradu, kod nas je broj testiranih i registrovanih vec dosta veci od toga - da ne govorimo o onima sa simptomima, a bez testa kojih je svakako nekoliko puta vise.
November 14, 20204 yr Kaže mi brica da pričaju o produžavanju ovog mini-raspusta, ali gde? Ja osim N1 ništa ne otvaram.
November 14, 20204 yr Prča se, na Twitteru. Bez nekog valjanog dokaza. Navodno, još samo da prođu lokalni izbori u Bosni.
November 14, 20204 yr Ja naidjoh na nekoj od prosvetarskih fb grupa na info da ce zimski poceti ranije, nesto tipa 18. decembra.
November 14, 20204 yr Ja naidjoh na nekoj od prosvetarskih fb grupa na info da ce zimski poceti ranije, nesto tipa 18. decembra.to je budalashtina 1/1mislim, sama ideja. lepo su bili rekli da ce da iskljuchuju parcijalno, kako se gde desi, po protokolu, i vracaju u stroj isto tako, ali to ne da nisu pocheli, nego vishe nisu ni pomenuli. kao shto se ni korona vishe nikad ne pominje u vezi sa shkolama. nema je.dochim rvati tachno to rade, zarazen u shkoli, kontakti doma, dok se ne utvrdi. pa ili nazad ili na 14 dana ili na testiranje. al to su hrvati, sisice sent from bubamoto
November 14, 20204 yr Author Da, to za 18. se priča po školama uveliko Da se izjednačimo sa vojvodinom, što je meni skroz OK
November 14, 20204 yr U skolama se pricalo o zatvaranju od 15.10, pa od 01.11, sad je taj novi datum... Valjda je lakse ljudima da misle da postoji neki plan
November 14, 20204 yr https://www.danas.rs/drustvo/kon-djaci-u-ponedeljak-u-skoli-nije-razmatran-policijski-cas/ "Kon je rekao da će učenici krenuti u škole u ponedeljak, ali da bi se tema prelaska na onlajn nastavu mogla naći na dnevnom redu neke od narednih sednica Kriznog štaba." Ako uopšte više nešto znači to što on kaže...
November 14, 20204 yr Dodatna (i otežavajuća) okolnost je što prosečan čovek, ako hoće da se informiše, mora da pretrese brdo najgrđih tabloidnih sajtova i televizija jer ovi iz kriznog štaba iskaču na sve strane. Ako je stanje kritično, obraćaj se samo sa javnog servisa (kakav god on bio) i tačka. To bi bar stvorilo privid nekakve organizovanosti, sistema. I da konačno usaglase stav, bilo kakav, o trenutnom stanju a ne da jedni druge demantuju na svakih pola sata. Što se tiče škola, ne bi me iznenadilo da sutra u udarnom terminu objave objavi da "... od sutra nema škola, vrtića, fakulteta, sve se zatvara. Zatvara se život da bismo sačuvali život, da bismo sačuvali naše roditelje".
November 14, 20204 yr 2 hours ago, Lezilebovich said: U skolama se pricalo o zatvaranju od 15.10, pa od 01.11, sad je taj novi datum... Valjda je lakse ljudima da misle da postoji neki plan pa nije se samo pricalo po skolama Quote Зимски распуст за ђаке на целој територији Србије, највероватније ће почети 25. децембра, мада није искључена ни опција да ђачки одмор почне већ од Светог Николе, односно да последњи радни дан у првом полугодишту буде 18. децембар. Ово су, како сазнају “Новости”, варијанте о којима се размишља у оквиру борбе против вируса корона, али засада нема коначне одлуке. https://zelenaucionica.com/ucenici-u-celoj-srbiji-zimski-predah-imace-u-isto-vreme-pauza-u-nastavi-mogla-bi-da-bude-produzena/