September 21, 20204 yr FTN u Novom Sadu prve dve nedelje online. I predavanja (donekle razumljivo) i vežbe (wtf). Pa poštenije je staviti moratorijum nego se sprdati sa online nastavom na fakultetu. Plus ne razumem jer korone trenutno u Srbiji gotovo da nema.
September 21, 20204 yr ako nemaju vezbe u laboratorijama prve dve nedelje, ne vidim problem. mi smo tek pocheli da ponovo dizemo laboratorije ( a nemamo djake) jer za redovne korisnike nismo mogli da smislimo bezbedan format i raspored, a da se isposhtuju svi zahtevi.kad pochinje ta nastava?sent from bubamoto
September 21, 20204 yr Valjda prva godina u ponedeljak za sedam dana, ostale za dve. Nego mi javio burazer koji radi tamo, pa se čudim. Po mom mišljenju ako vežbe nisu uživo, to nema veze sa životom.
October 5, 20204 yr 9 hours ago, maharaja said: Sretan Svetski dan nastavnika forumašima-nastavnicima. I hvala što dajete sve od sebe u ovim uslovima! Hvala, baš lepo.
October 5, 20204 yr situacija na školskoj Viber grupi eskalira, razredna krenula na CAPS lock: Quote MOLIM SVE RODITELJE KAD OTVARATE GOOGLE UČIONICU ZA DECU, KORISTITE OBAVEZNO ŠKOLSKE NALOGE KOJE SAM VAM POSLALA A NE LIČNE. UBACUJETE SAMO DECU!!!!!
October 5, 20204 yr sve ludo, bože pomozi danas jedna majka, takođe u školskoj viber grupi, ničim izazvana poslala nekakav sastav i samoj sebi reče hvala
October 17, 20204 yr Popular Post Kako su petaci pokidali prvi zadatak... Dok nas ne zatvori zaraza. Linije u prirodi, vučemo nasumične linije po papiru, tražimo u njima oblike bića predmete šta ko vidi i onda od toga pravimo crtež. Rekoh ja da je sjajna generacija.
November 4, 20204 yr Jovina gimnazija u nsu u potpunosti prelazi na online nastavu. U celoj EU škole šljakaju redovno sem u Češkoj.
November 4, 20204 yr U AT su viši razredi (ekvivalent 6.-9. razredu osnovne) takođe prešli na online, samo što još nisu sasvim načisto da li će nastavnici da predaju od kuće ili iz škole.
November 4, 20204 yr 22 minutes ago, zorglub said: U AT su viši razredi (ekvivalent 6.-9. razredu osnovne) takođe prešli na online, samo što još nisu sasvim načisto da li će nastavnici da predaju od kuće ili iz škole. zavisi samo koliko drzava smatra da su joj nastavnici duzni za taj predivni super laki posao koji su blagosloveni da ga obavljaju, nezasluzenim velikim primanjima, celim danima i nocima nezasluzenog slobodnog vremena i mesecima stracenog godishnjeg odmora i samo shta to malo, isprichaju u shkoli i idu kuci. nasha drzava npr smatra da joj se ima ljubiti skute, jer ionako armije nekvalifikovanih radikalki chekaju da uskoche da predaju fiziku i nemachki. neshto shtagod. nashei ce slati u shkolu chetvoronoshke, samo da ne poshalju kuci, dok ne bude stvarno do gushe i nokata. a ne da se bahate kod kuce
November 4, 20204 yr Većina društvenih fakulteta je prešlo na potpunu online nastavu... Nas sa tehničkih i ove sa medicinskih drže i dalje( i moja potpuna podrška za to)...A lično i dalje ne znam nikog zaraženog sa simptomima ovih dana, od nekoliko stotina ljudi.. Edited November 4, 20204 yr by Milošica