September 1, 20204 yr U Njujorku je do sada 37% porodica odabralo remote-only školu. Ako pogledate komentare, videćete da su roditelji besni, da je sve neorganizovano ili diskutabilno organizovano, da se slabo šta zna 10 dana pred početak škole.
September 1, 20204 yr hvala hvala evo prepisuje se biologija sa televizora. mozda to i nije loshe, da je rekla samo pogledajte, ko bi pogledao? mislim, shkola je mozda sranje, ali su i ova deca mala neradnichka stoka. budimo realni. samo majka to ne vidi, al shta ce jadna, ona sve chini za svoje chedo Edited September 1, 20204 yr by gospa buba
September 1, 20204 yr Srećno svima sa što manje nervoze Ja sam rešio da krenemo sa slow start - bez mnogo pitanja i učestvovanja u viber diskusijama. Kasnije ću da vidim šta se dešava sa tv školom. Malac je raspuštena, biće suza tokom menjanja navika. U vrtić smo primljeni al nema ništa od toga jer adaptacija sa jednim roditeljem nije dozvoljena.
September 1, 20204 yr Spustimo kriterijume, i ako ništa ne nauče ove školske godine neće im ništa biti. Naravno, probajmo održati najviši nivo discipline, ali ne pizdimo zbog neostvarenih dnevnih ciljeva. Dišimo duboko i samo polako. A ako tako baš ne ide, onda urlaj i tuci i posle popij bensedin.
September 1, 20204 yr ja sam posle prvog dana potvrdila svoje predvidjanje: ovo ce biti iskljucivo stvar srece i imuniteta. iole doslednije postovanje ovo malo nejasnih mera ce potrajati par dana, ako i toliko. a rekla bih da ce oni gurati zivu nastavu sto je duze moguce.
September 1, 20204 yr 5 minutes ago, Aleksija said: ja sam posle prvog dana potvrdila svoje predvidjanje: ovo ce biti iskljucivo stvar srece i imuniteta. iole doslednije postovanje ovo malo nejasnih mera ce potrajati par dana, ako i toliko. a rekla bih da ce oni gurati zivu nastavu sto je duze moguce. guranje zive nastave dokle god je moguce je sistematsko razboljevanje naroda bez izuzetka. a nije da nam nije recheno da je to ispod zita drzavna agenda.
September 1, 20204 yr ja sam shockirana kako su roditelji uprkos neprekidnoj jurnjavi za ocenama i pravima deteta, primetili da sa obrazovanjem i njegovom organizacijom neshto nije u redu. a fascinira me i da obrazovani ljudi nisu sposobni sa shvate koliko je to krut sistem. dodushe ja mislim i da je to nasha prednost u ovom trenutku, a ne mana, da su nam kljuchni sistemi nefleksibilni
September 1, 20204 yr Stigao iz skole, za sad je mirno, nema dece na hodnicima jer nema kabinetske nastave, svi su nosili maske, bar ovi kod kojih sam imao casove. Za pola sata ne moze nista da se uradi i posle svakog casa moram da izadjem ispred skole da se nadisem. Videcemo kako ce biti narednih dana.
September 1, 20204 yr kod nas u skoli po dvoje u klupi, sve puno, posto su podelili odeljenje na pola, a onda ih strpali u malu ucionicu gde ima samo 9 klupa sve u svemu treci pik prvog talasa krece iz skole u 70-om bloku tesko da igde postoji kolicina debila na tako malom prostoru kao u institucijama koje su pod kontolom drzave srbije
September 1, 20204 yr Mi u Njujorku nemamo te probleme, danas su odlučili, posle višemesečnog razmišljanja, da odlože početak školske godine za 11 dana.