August 5, 20204 yr Moja keva predaje matematiku u gimnaziji, tek u januaru puni 63, da li ce joj onaj nakvarcani dati opciji da opt-outuje tu polusezonu dok ne dobije uslov za penziju? Sta je alternativa? Da stavi masku pa sta joj bob da? Smanjice odeljenja na 15 djaka pa ce svi imati 300% norme i radice u 4 smene?
August 5, 20204 yr 2 minutes ago, omiljeni said: Moja keva predaje matematiku u gimnaziji, tek u januaru puni 63, da li ce joj onaj nakvarcani dati opciji da opt-outuje tu polusezonu dok ne dobije uslov za penziju? Sta je alternativa? Da stavi masku pa sta joj bob da? Smanjice odeljenja na 15 djaka pa ce svi imati 300% norme i radice u 4 smene? verujem da ce srednje skole u najvecoj meri ipak usmeriti na online. videcemo. moze da proba da dobije bolovanje bar u septembru - verujem da ce u oktobru vec evakuisati skole brzom brzinom. nema sanse da ovo naprednjacki mozak organizuje.
August 5, 20204 yr Smanjice odeljenja na 15 djaka pa ce svi imati 300% norme i radice u 4 smene? meni ovo zvuchi sasvim realno. i nikako nakot da ne nosi maske, to im je ljudsko pravo. jebotebog ako u oktobru napunimo bolnice decom, neko ce morati da bude kriv. neka to budu uchiteljice sent from bubamoto
August 5, 20204 yr Pa ne može samo 2 sata za časove (odnosno za jednu smenu), pošto planiraju i po 20 minuta odmora između časova Edited August 5, 20204 yr by Lena
August 5, 20204 yr po 20-25 min prva grupa, dok se druga grupa zeza u dvorištu, onda oni idu na čas a prva grupa na kaficu - eto rešenja, motori zaraze će provesti uobičajeno vreme u školi a profesori će takođe imati isto radno vreme, jedino što će morati da održe isto predavanje 2x u 50 min
August 6, 20204 yr 2 hours ago, Haralampije said: Kon lupeta kako babe na pijaci ja se vishe ni ne pokushavam da shvatim gde je on poshao. danas je 06 avgust i niko ne zna shta treba da radi. meni to odlichno
August 6, 20204 yr https://www.klotfrket.com/2020/08/cija-je-odgovornost-pocetak-skolske-godine/?fbclid=IwAR0DqsZlLwxmrXRq6kFb3AGmT0JjgwVuG2Qbgq_XVyXcBaCNX3yy1rXvDxk ova zena uvek sve jako dobro sumira, vredi procitati.
August 6, 20204 yr Jasno je da ce neko doneti odluku 31.08 i to na precac jer nije bilo vremena da se uradi anliza Ministar vec sada pokusava da opere ruke od bilo kakve odgovornosti a Kon lupeta svaki dan po dva-tri puta, za razlicite medije prica razlicito. Kako ce organizovati te casove po 30 min? Bice i treca smena? Nastavnici ce boraviti po ceo dan u skoli? Kako ce se u delo sprovesti mera od 20 min . dezinfikovanja ucionica izmedju casova? Kojim sredstvom?Promajom? Ko ce to da radi? Armija tetkica? Gde ce biti deca za vreme tih 20 min izmedju casova, svi na gomili napolju u drvoristu, na kisi i minusu? Posle toga dolaze unutra i udisu isparenja dezinfekcije 30 min i tako u krug ? Apsolutni idioti koji ce se kockati zdravljem dece, osoblja a posredno i svih nas ostalih !
August 6, 20204 yr Sindikat: Po planu ministarstva, nastavni dan bi trajao do 20 sati mogu da zamislim na sta ce liciti dezinfekcija cele skole za 20 minuta... Nista, treba se preventivno napucati cinkom i vitaminima c i d, pa sta bude