April 10, 20223 yr Pa oni koji dugo rade u školi zaista to ne znaju. I verujte mi i ne treba da saznaju.
April 10, 20223 yr 3 minutes ago, banksport said: Pa oni koji dugo rade u školi zaista to ne znaju. I verujte mi i ne treba da saznaju. A mi smo oni, i ne znamo to?
April 10, 20223 yr Author Just now, Svemir Zeka said: A mi smo oni, i ne znamo to? ne hranite trola više, leba vam
April 10, 20223 yr Just now, renne said: ne hranite trola više, leba vam Mene zanima da me zaposli u banku da vidim kakoe to
April 11, 20223 yr 11 hours ago, Svemir Zeka said: Mene zanima da me zaposli u banku da vidim kakoe to Bolje nemoj, ako ti je sopstvena psiha mila. Elem, lep avatar....Faith No More, ako se ne varam?
April 11, 20223 yr Škola i kapitalizam je odlična tema (takmičenje za đake na Vračaru i posledice mi prvo pada na pamet), a ja svaki posao koji nisam radio volim da probam Što kažu moji đaci ima li nekog posla da vi niste radili. Slabo, od đubretara u bolnici preko tzv kreativca u advertajzingu, asistenta kamenorezaca koji rade gajbe krimosima, prevodioca do evo sad prosvetnog radnika a živeo sam i od slikarstva i mnogo čega još Jednom me jedna žena zvala da pišemo udžbenik iz japanskog (majke mi), fora je bila u tome da kad ona smisli zadatak ja smislim kako da ga pretvorimo u igru. I došo sa sastanka ekipa me pita za šta sastanak reko da pišem udžbenik iz japanskog, Niko trepnuo nije, posle su mi rekli nama je sve što čujemo od tebe postalo normalno. Može i banka Edited April 11, 20223 yr by Hermetico
April 11, 20223 yr Samo da te vidim u strogom dres kodu, odelo, kravata, braon gilje i sve što ide uz banku, pa da mrem
April 11, 20223 yr 52 minutes ago, Filozof manijak said: Bolje nemoj, ako ti je sopstvena psiha mila. Elem, lep avatar....Faith No More, ako se ne varam? Dada, Angel dust. Zec u obliku rode. Ma zezam se za banku, nego samo još to nisam probala
April 24, 20223 yr On 10.4.2022. at 19:34, renne said: Zanimljivo je kako nas je tovario drug član nekim svojim klonom Ajbg ljudi se zanesu pa pišu u svom stilu, zaborave u šta su se ulogovali....
May 18, 20222 yr Kod mene u 2 odeljenja po desetoro njih odsutno juce, grlobolja i visoka temperatura. Kazu neki virus, ne znaju sta je
August 17, 20222 yr Ka že Tiosav da oćedu da pomere početak školske godine za desetak danajedgovanatiosave, ja sam to mogla ranije da znam sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
August 17, 20222 yr Pustaju abrove da ispipaju teren. Znaju oni dobro da sta se desava i sad dok skole ne rade, a sta ce da bude kad ih otvore. Nadokandicemo izgubljeno, nijeza brigu . A da je pameti strajkovalo bi se stalno. Ko drzi kombinivanu nastavu (vidim pominju i pola odeljenja) bez da mu plate. Ne drzi se ili ljudi rade duplo, javna tajna Edited August 17, 20222 yr by Sandradjer
August 17, 20222 yr jaoj opet kreće smaračina sa školama kako bi bilo lepo da spoje letnji sa zimskim rasustom i da nema ništa do kraja januara