Jump to content

Školska godina i obrazovanje pod koronom

Деца у школу од 1.9 105 members have voted

1. 1. Деца у школу од 1.9

• Имам школско дете и не бих га послао у школу
      19
    • Имам школско дете и послао бих га у школу
      38
    • Немам школско дете, да имам послао бих га у школу
      25
    • Немам школско дете, да имам не бих га послао у школу
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

hvala partenonu. dobri ste ljudi al ste mi smuchili kao kolektiv. entitet.

[emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 2.4k
  • Views 144.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemam pojma, evo šta je o tome juče rekla Aleksandra iz petog četri.  

• Jesu, dolazila su, da se ne lazemo svasta se radi na svim nivoima, povodom bolesnog kretanja kroz masu, potpuno neverovatno ponasanje tokom leta al svih, evo sad se krste, nije moglo bez svadbi, matur

Posted Images

I ja se smučim sam sebi tamo.

13 hours ago, gospa buba said:

hvala partenonu. dobri ste ljudi al ste mi smuchili kao kolektiv. entitet.

emoji38.pngol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ne znam da li sam na NV ili forumu. Ni po vecu ne valjamo, sve su nam sasuli sto su mogli :D

Prosvetari, da li je 14.2. neradni dan za skolarce ili ne?

Znam da kalendar kaze da je neradno, zanima me praksa.

Ili je jos uvek rano i tome razmisljati.

Mi sutra ranom zorom većamo :dry:

31 minutes ago, Milosh76 said:

Prosvetari, da li je 14.2. neradni dan za skolarce ili ne?

Znam da kalendar kaze da je neradno, zanima me praksa.

Ili je jos uvek rano i tome razmisljati.

Neradni dan, raspust 14, 15, 16 

14 minutes ago, Svemir Zeka said:

Bas mi je zao. Mi sve zavrsili. Do 24. Jan sloboda :)

57 minutes ago, Svemir Zeka said:

evo zena se sad vratila sa vecanjatm. ima jos 4. , 5. i 11. :huh:

ed. plus je jos ubacili u neku popisnu komisiju. nisam bas shvatio sta popisuju, samo vidim da je popizdela.

Edited by munze

18 minutes ago, munze said:

ed. plus je jos ubacili u neku popisnu komisiju. nisam bas shvatio sta popisuju, samo vidim da je popizdela.

Da, ima svašta još da se radi, jer, nama su ovo zvanično radni dani. 

A tu opet bude kako se kome zalomi. 

4 minutes ago, Svemir Zeka said:

Da, ima svašta još da se radi, jer, nama su ovo zvanično radni dani. 

A tu opet bude kako se kome zalomi. 

ima ovde jedna skola, kaze zena, gde moraju svaki dan da dolaze, citavog raspusta, od 9 do 12. pitam sta rade, kaze odrade prvih par dana sve sto imaju i onda sede i bleje. to mi je vec maltretiranje.

5 minutes ago, munze said:

ima ovde jedna skola, kaze zena, gde moraju svaki dan da dolaze, citavog raspusta, od 9 do 12. 

Da ja idem na tri sata, duže bi mi trajao boravak po autobusima nego posao :dry:

• Popular Post
3 hours ago, munze said:

Uh, popis.... 

Kad sam pocinjao da radim, posle 2 nedelje me stavise u famoznu popisnu komisiju, i to jos na celo, kao precednika bogati. To je bila mala seoska skola, koja je nekada brojala negde oko 800 djaka (recimo 1980., nasao sam neke stare spise), i kao takva imala je dosta starih, nekoriscenih prostorija sa milion i po nekih andrmolja koje je naravno trebalo popisati. Spisak je bio neki socijalni, kucan na pisacoj masini pre cca 60 godina, koji su posle toga svake godine samo kopirali i slali nazad, mi ga uredno vracali sa svim stvarima koje jednostavno vise ne postoje jer ili ih je neko ukrao ili se od starosti raspadnu pod dodirom, 70% je islo na otpis, da bi nam opet poslali isti takav spisak naredne godine, i tako u krug dok se pre par godina neko konacno nije setio da apdejtuje ceo proces. Tada sam recimo prvi put cuo za karejski tipik i trazio ga jedno 3 i po sata, iako nisam imao jebenu ideju kako bi 1 karejski tipik mogao da izgleda. Pa onda stavka na spisku gde pise samo "decije gacice, komada 34". Razmisljam jebem ti gde sam ovo dosao, sta su radili ovi ljudi ovde, dok nisam skontao da je to bio sluzbeni naziv za one njihove kratke sorcice za fiskulturu. Pa onda brojanje svih bozjih gluposti, cunak pravi, cunak krivi, skolsko dvoriste sa bunarom u susednom selu (!?), ograda stara, ograda nova, kompjuter Pentium 4, grafoskop, pop sa bradom i Madjar sa stapom. 6 jebenih godina sam bio predsednik popisne komisije dok nisam popizdeo i sa spiskom otisao kod direktora "6 godina vam otpisujem jebene decije gacice, nadjite neku drugu budalu sledece godine". Da cuknem u drvo, od tad me nisu cimali.

Ne znam sto sam sve ovo ispricao, al' eto, kad je vec kraj polugodja...

6 hours ago, munze said:

ima ovde jedna skola, kaze zena, gde moraju svaki dan da dolaze, citavog raspusta, od 9 do 12. pitam sta rade, kaze odrade prvih par dana sve sto imaju i onda sede i bleje. to mi je vec maltretiranje.

ima takvih, to direktor organizuje, da se ne bi prichalo kako prosvetari imaju previshe slobodnog vremena (= ne rade nishta = to moze svako)

Radila svojevremeno u takvoj skoli. Odmor po resenju.

Najjace je bilo jedne ledene zime. Poceli da radimo odmah posle Bozica. Putujem tri puta duze, molim boga da se negde ne polomim, a u skoli svi nabijeni u zbornici jer skolu ne greju, samo tamo klima. Naravno, razbolim se i pocnem da krljam. 10 minuta ne nogu da objasnim lekaru da sam prosvetar, a hocu bolovanje usred raspusta.

To su bili dani :).

Edited by pop-up

09:38

Ружић: Предлог да настава у Војводини почне онлајн

Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да је на јучерашњој седници Тима за школе превентивно предвиђено да настава у средњим школама у Војводини, која почиње у понедељак, буде онлајн.

Када је реч о ученицима у осталим деловима Србије, где друго полугодиште почиње касније, односно о томе како ће они почети друго полугодиште, Ружић је за Пинк рекао да ће то бити разматрано на следећој седници Тима за школе која је планирана за 13. јануар.

На питање да ли постоји могућност да и та настава почне онлајн, Ружић је рекао да ниједан сценарио не би требало искључити, али да је најбоље да ђаци физички иду у школу.

Background Picker
Customize Layout