Jump to content

Školska godina i obrazovanje pod koronom

Деца у школу од 1.9 105 members have voted

1. 1. Деца у школу од 1.9

• Имам школско дете и не бих га послао у школу
      19
    • Имам школско дете и послао бих га у школу
      38
    • Немам школско дете, да имам послао бих га у школу
      25
    • Немам школско дете, да имам не бих га послао у школу
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, Sandradjer said:

Nama rekose da mogu i pismeni zadaci da se ne odrze ali da se obavesti aktiv o razlozima pa to ljudi tumace Nesposoban sam 

Imali smo i prošle godine isti ovaj cirkus, pa se polemisalo oko toga. Pošto je raspust počeo ranije nisu svi stigli da održe pismene zadatke, pa su prebačeni u drugo polugodište. Odluka o tom prebacivanju je zajedno sa obrazloženjem morala da stoji u zapisniku Stručnog veća i da se dostavi pedagogu.

Pričam o propisanim pismenim zadacima, iz srpskog i matematike to su četiri pismena zadatka u toku školske godine, strani jezici imaju dva (u osnovnoj školi, ne znam kako je u pravilniku o ocenjivanju za srednju). Ministarstvo nije dozvolilo da se taj broj smanji. Ako su bili predviđeni i dodatni kontrolni zadaci, to je moglo da se izbaci.

• Replies 2.4k
  • Views 144.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemam pojma, evo šta je o tome juče rekla Aleksandra iz petog četri.  

• Jesu, dolazila su, da se ne lazemo svasta se radi na svim nivoima, povodom bolesnog kretanja kroz masu, potpuno neverovatno ponasanje tokom leta al svih, evo sad se krste, nije moglo bez svadbi, matur

Posted Images

@Lena

Nama su prosle godine u srednjoj dozvolili 3 pismena umesto 4. Za kontrolne niko nije nista pitao 

@Sandradjer

Tako je, ja sam izlapela :isuse:

Dozvolili su da se sa 4 smanji na 3, a tamo gde su 2 nije bilo smanjivanja.

Cela strategija kod nas šta reći roditeljima što smo sad prešli na kabinetsku. Nema rekli odozgo - poboljšavamo epidemiološke mere, pojačavamo dežurstvo, posvećujemo posebnu pažnju petacima i šestacima koji nikad nisu imali kabinetsku. Okej je to, samo je upozorenje nekako baš preterano, vidi se da će biti frke zbog promene. A realno ovo da svako ima svoju učionicu je neodrživo, numeju da se spakuju kad treba kući  da se ide.

prosvetari, kad je raspust zna li se? unsure.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

2 minutes ago, gospa buba said:

prosvetari, kad je raspust zna li se? unsure.gif

Još nema ništa zvanično.

ni ispod zita nishta? :unsure:

Pa ispod žita je ono što nam je rekao renne, da počinje 15. decembra. Valjda je i Kon to jutros pominjao po nekim jutarnjim programima...

iz davicha su trazili mejlove roditelja da "shalju" roditeljski na mejl, pa pretpostavljam da to ima veze sa nechim. da li bi taj mozda 15 dec bio kraj polugodusta ili ne?

Da, da. To bi onda bio i kraj polugodišta, pa bi raspust trajao valjda nekih mesec dana.

Posle će negde da uglave produžetak školske godine, ko će im ga znati.

• Author
7 minutes ago, gospa buba said:

iz davicha su trazili mejlove roditelja da "shalju" roditeljski na mejl, pa pretpostavljam da to ima veze sa nechim. da li bi taj mozda 15 dec bio kraj polugodusta ili ne?

Da

To bi bio kraj

Nas je jutros učiteljica obavestila da su sva deca ocenjena, to bi moglo da znači da su spremni i pre roka da zatvore.

mi radimo kao da ce 100 godina biti mir :D

nista se ne pominje, za sada.

I kod mene punom parom, prekid se ne pominje, ma ni zrnce 

Pa i kod mene. Valjda je kod svih tako :mellow:

Ništa dok ne stigne depeša :happy:

Ovo za Kona mi jutros rekla mama jednog deteta. Ona mi reče i da raspust počinje petnaestog, ničim izazvana...

Background Picker
Customize Layout