Jump to content

Školska godina i obrazovanje pod koronom

Деца у школу од 1.9 105 members have voted

1. 1. Деца у школу од 1.9

• Имам школско дете и не бих га послао у школу
      19
    • Имам школско дете и послао бих га у школу
      38
    • Немам школско дете, да имам послао бих га у школу
      25
    • Немам школско дете, да имам не бих га послао у школу
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne znam da li je bilo. Maske u skolama (za sve, i zaposlene i ucenike) su samo preporuka. Juce nam rekose na NV 

• Replies 2.4k
  • Views 144.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemam pojma, evo šta je o tome juče rekla Aleksandra iz petog četri.  

• Jesu, dolazila su, da se ne lazemo svasta se radi na svim nivoima, povodom bolesnog kretanja kroz masu, potpuno neverovatno ponasanje tokom leta al svih, evo sad se krste, nije moglo bez svadbi, matur

Posted Images

pa otkad su preporuka. da ne kazem tad je i pochrlo.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Kod mene su bile obavezne, islo je obavestenje za ucenike na pocetku II polugodista. Sad sto se pricalo da u klupi mogu da skinu, sto se nije postovalo, sto su ljudi digli ruke je druga stvar. Sad je preporuka 

hocu da kazem kad su prvi put rekli da je preporuka, stvar se raspala u tom smislu. posle su kao popravljali, ali to je bilo vec to.

mislim, kod nas je stoka kashljala drugima u lice josh prvog meseca, iz takvih su kuca.

Slazem se. 

Evo ovo je od 20.01.

IMG_20220312_080534.jpg

• Author

pa maske su od juče svuda preporuka

rek'o krizni, nisu više nigde obavezne

Što baš sad pred izbore jesu oni normalni :happy:

Mislim da cu na pelcovanje na vreme :D, dok ima zaliha.

Probna matura, takmicenja, prijemni, projektna nastava i na sve to izbori i rat u Ukrajini uz ekonomsku krizu. 

Mera ionako nema sto godina. Sad ovako ofišl, jedino što može da se promeni je da mi koji nosimo te maske dođemo u nezgodne situacije, jer smetamo oku. 

Ne mislim na školu, čak verujem da će tu dobar broj ostati s maskama, ali svuda okolo....

13 minutes ago, Sandradjer said:

Mislim da cu na pelcovanje na vreme :D, dok ima zaliha.

Probna matura, takmicenja, prijemni, projektna nastava i na sve to izbori i rat u Ukrajini uz ekonomsku krizu. 

You say it like it's a bad thing

@Svemir Zeka Ja moram da kažem da kod mene prilično nose, čak i kad su nedavno preležali i sve. Kolege, a deca kako ko

Edited by Hermetico

a pa to je izvesno. @svemirzeka

11 minutes ago, Svemir Zeka said:

Mera ionako nema sto godina. Sad ovako ofišl, jedino što može da se promeni je da mi koji nosimo te maske dođemo u nezgodne situacije, jer smetamo oku. 

Ne mislim na školu, čak verujem da će tu dobar broj ostati s maskama, ali svuda okolo....

Vracamo se na pocetak :).

Svemir Zeka je Lepa Seka (otkrivam forum, sve je jos uvek nepoznanica za mene)

Pa maske ni ne rade mnogo ako nosiš samo ti. Distanca je zakon, ja ne dam deci da prilaze. 

Kako god okreneš to prija. :rolf:

7 minutes ago, Hermetico said:

Pa maske ni ne rade mnogo ako nosiš samo ti. Distanca je zakon, ja ne dam deci da prilaze. 

Kako god okreneš to prija. :rolf:

Pada ti na pamet da skines masku? 

Razmisljam ekstremno, ako npr. niko ne nosi eventualno

Edited by Sandradjer

2 minutes ago, Sandradjer said:

Pada ti na pamet da skines masku? 

Razmisljam ekstremno, ako npr. niko ne nosi eventualno

Ja uvek skinem masku kad držim čas, stanem iza barijere.

Ne vidim kako bi me čuli drugačije, kad ide celo odeljenje. Padalo mi je na pamet kad sam bio tek preležao, u januaru februaru, nekad sam i kasnio da metnem. Sad već stavim čim krenem, ne smeta. 

Inače je kod nas da kažem nepisano pravilo da se nosi tako da je najbolja varijanta, nema šta da mi pada na pamet. To kad ti padne nekad ume baš da zvekne. Teško.

Background Picker
Customize Layout