August 17, 20204 yr nama anketa nije bila da bi se slušao glas većine, ono troje će pohađati online svakako, već da bi učiteljica mogla da podeli odeljenje u grupe, napravi plan i obavesti nas o tome u narednim danima
August 17, 20204 yr Opa, idemo! Evo na FB najava protesta ispred Skupštine 29. avgusta, protiv nošenja maski u školama. Simboličnog naziva "moje dete nije rob!" https://facebook.com/events/s/моје-дете-није-роб-без-маски-у/325252045263293/
August 17, 20204 yr 7 minutes ago, Svarog said: Opa, idemo! Evo na FB najava protesta ispred Skupštine 29. avgusta, protiv nošenja maski u školama. Simboličnog naziva "moje dete nije rob!" https://facebook.com/events/s/моје-дете-није-роб-без-маски-у/325252045263293/ koji moron je to pokrenuo?
August 17, 20204 yr 25 minutes ago, ordi said: nama anketa nije bila da bi se slušao glas većine, ono troje će pohađati online svakako, već da bi učiteljica mogla da podeli odeljenje u grupe, napravi plan i obavesti nas o tome u narednim danima Moguće. Neki nastavnici-roditelji kod nas su pitali šta da odgovore školama u koje im idu deca (kad ne znaju kakvo će stanje biti za 15 dana) i dobili su ovaj odgovor: da je onlajn nastava namenjena 'rizičnoj' deci, da je anketa preliminarna i da služi da se proceni (ne odredi) broj dece koja ne bi išla. Uskoro ćemo znati više, mislim da za sad niko ne zna tačno kako će sve teći. Recimo: da li ti ljudi koji se sad izjasne za uživo ili onlajn mogu da promene odluku i do kad / od kad? To bi uticalo na raspored... U svakom slučaju, nama je rečeno ovako, ne mora da znači da je istina.
August 17, 20204 yr to je sve posledica činjenice da on-line nastava kod nas ne postoji. osim na nivou koncepta za koji zakon daje osnov da se uredi aktima ministra. aktima koji nikada nisu doneti. stoga je razumljivo da ne mogu da objasne šta podrazumeva nešto što ne postoji i nije uređeno. ljudi traže odgovore na pitanja na koja odgovori ne postoje. a ne postoje zato što neko nije uredio pitanje on-line nastave iako je to trebao odavno da uradi. pa čak i da je uredio, bilo bi problema sa sprovođenjem u uslovima pandmije i svega što se dešava. ostaju uputstva i preporuke koje će se menjati iz dana u dan, iz nedelje u nedelju. teška improvizacija - naprednjački modus operandi. meni ćerkica polazi u školu za godinu dana. u okviru kojih bi najviše voleo da se svi komplet iselimo iz ove vukojebine. mada je teško izvodljivo u postojećim okolnostima.
August 17, 20204 yr Nemam dece al malo zavirujem ovde...Onako sa strane, kibicerski, primećujemo da su nam prijatelji sa školskom decom baš nervozni[emoji769] oko ovoga.Imam utisak da ovo baš neće na dobro što se tiče psihičkog stanja roditelja "ka sistemu"....... Shiit has hit the fan!
August 17, 20204 yr Nije za utehu, ali u AT takođe ne znaju gde udaraju. Za sada jako slično ovdašnjim najavama, ali ništa nije sigurno i konačno. Javiće u petak 28. Avgusta . Švabo razočarao.
August 18, 20204 yr 11 hours ago, Svarog said: Opa, idemo! Evo na FB najava protesta ispred Skupštine 29. avgusta, protiv nošenja maski u školama. Simboličnog naziva "moje dete nije rob!" https://facebook.com/events/s/моје-дете-није-роб-без-маски-у/325252045263293/
August 18, 20204 yr Eno imaju podrsku u komentarima i skolskoj viber grupi. Jebate temperatura mi skače.
August 18, 20204 yr Simpa mi ovo mahanje Ustavom kojeg niko više ni ne zarezuju niti poštuje. Nadam se da će ih advokati odrati zbog ovog performansa
August 18, 20204 yr U ovaj nalog je jedan solidan bunar neprijatnosti. Na stranu osnivanje "srpske tviteraške partije", za ovo je osvanuo na nekim stranicama o debilima