Jump to content

Novogodisnje slavlje u pandzama korone

Featured Replies

mi preskačemo Doček ove godine, pošto radimo neko kupatilo... 

• Replies 97
  • Views 9.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• moja novogodisnja torta je tradicionalno malo vise tecna, tako da obicno moze da se jede iz case.  upravo pokusavam da savladam sve pritoke i meandre i da je stavim u frizider. pa cu da javim kasnije.

• ja se dvoumim hocu li na vocapu ili topiku sa serijama

Posted Images

Ja ću kao i obično, da uspavam ženu i decu, pa na forumu da dočakam novu godinu... Lepo je imati život van RL-a... :D

Kelti i Van Gogh preko zooma

:laugh: Prvo je bilo gde ćemo na letovanje za pola godine, pa smo tu ispušili. Neki unutrašnji glas mi govori da ćemo najluđu noć provesti u ludarama.

Pa ne zove se dzabe “najludja noc” :hihi:

ја ћу исто ко и за прошли дочек

Kulen i ruska salata dok te fundus ne izneveri?

Prošli doček je zakazao, sad ovaj što ide je bez (d)očekivanja. živi bili pa (se) videli

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Uz novogodišnju konferenciju za štampu - Nestor Deda Mraz, DKT seksi mrazica, Brbana elf. Hohoho

• Author

ko vernik nije ili jeste, ali u pogresnoj crkvi, moze da se preobrati i pridruzi se ovoj crkvi, kazu da ce imati odlicnu zurku za najludju noc.

Gabola church 'connects with God by drinking alcohol'

There are many different churches around the world but there are few like South Africa's Gabola church.

Gabola means ‘drinking’ in South Africa’s SeTswana language. Gabola church believes its congregation connects with God through consuming large amounts of alcohol during services.

Edited by precog

13 minutes ago, Goranz said:

Kulen i ruska salata dok te fundus ne izneveri?

ničeg se ne sećam, al si me sad podsetio da je bilo ruske. ostao živ grašak. toga se sećam. ni na šta nije ličilo jelo.

4 minutes ago, slepa živana said:

ničeg se ne sećam, al si me sad podsetio da je bilo ruske. ostao živ grašak. toga se sećam. ni na šta nije ličilo jelo.

Potresno. Ako Politikin Zabavnik još ima sekciju "Život piše drame", ovo mora da se objavi.

17 hours ago, Joe D said:

kakav preuranjen topik

:D Bože zdravlje™.

• 2 months later...

NIŠTA OD DOČEKA NOVE GODINE? ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE DOKTORA TIODOROVIĆA

:sad:

111500595-melancholy-christmas-tree-isol

Background Picker
Customize Layout