Jump to content
IGNORED

nova drzava (this is how we do it!)

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Mediji, sloboda medija i sankcionisanje tabloida, reforma  i unapredjenje skolstva. To treba da bude osnova osnove za pocetak, a nije preterano tesko izvesti jer, osim par prljavih individua, nema sire narodne mase koja ce zbog toga najebat, i samim tim pobuniti se.

Krajnji cilj treba da bude stvaranje drustva u koje ce oni sto su prebegli napolje pozeleti da se vrate, bar u nekom broju. Ako do toga doteramo ikako na konju smo.

Posted
24 minutes ago, Meazza said:

Prestanak drzavnog finansiranja profesionalnog sporta, izgradnja igralista i otvorenih sportskih centara.

+1

23 minutes ago, Meazza said:

Oporezovanje crkve

+1389

Znači komunjare ne podnosim, ali u patrijaršiji bih konjičke trke pravio. Klađenje koji bolje njišti, Irinej bački, pahomije, Kačavenda, kvote, sve.

Posted

1.hapsenje sve krimi i tajkunske bagre (akcija sablja praktično) i lustracija političara, i oduzimanje imovine stečene šemama zadnjih 30 godina. 

2. pročišćavanje tzv. elite, pre svega raznih samozvanih nabeđenih intelektualaca krugdvojkaša seratora zaglavljenih u 90im, tzv. struketm, intelektualno korupmiranih govana odsečenih od realnosti koji na žalost čine veći deo intelektualne elite ovde, ili bar onaj vidljivi deo, vidimo i po kriznom štabu, urbanistima koji prave planove za seču košutnjaka, raznih biljana srbljanović, vida ognjenović i ostalih govana. Ne bih se protivio metodama ala Mao Cetung, na selo da kopaju krompir par godina da vide kako realan svet živi u ovoj raspaloj zemlji, i da prestanu da serendaju. 

3. uvođenje meritokratije, najkvalitetniji ljudi na najvažnijim mestima (pre toga mora da se uradi ovo pod 2).

4. gradnja savremene i kvalitetne infrastrukture svih vrsta (putevi, železnice, aerodromi, luke, gasovodi, internet, škole, bolnice, sve živo) i po svaku cenu (primarna emisija, radne akcije, krediti, šta god, to će sve da se vrati na dugi rok), da se uhvati priključak sa razvijenim državama i konačno uđe u 21. vek. Naravno, sva infrastruktura mora da bude u javnom vlasništvu, nikakvi public private partnerships i davanje koncesija belosvetskim lopovima ne dolazi u obzir. 

ostalo će lagano da dođe i uredi se vremenom, korak po korak. 

Posted

Uvođenje spartanskog vaspitanja za potomke

Posted
Uvođenje spartanskog vaspitanja za potomke
imash li potomke at d moment? :hihi:

sent from bubamoto

Posted (edited)

jok ja

Zato i znam šta im treba, jer nisam opterećen potomstvom :sleep:

Esid: bez zezanja, meni se jako dopao spartanski sistem vaspitanja, gde se nije gledalo ko je čiji sin/kćerka, gde su svi bili isti i jednaki u školi i gde se gledalo samo koliko je ko sposoban i za šta je sposoban, a ne ko mu je roditelj.

Edited by Filozof manijak
Posted

Da li je slučajnost što je krenula revolucija odmah po pokretanju ove teme? :fantom:

• +1 1
Posted
jok ja
Zato i znam šta im treba, jer nisam opterećen potomstvom [emoji99]

Esid: bez zezanja, meni se jako dopao spartanski sistem vaspitanja, gde se nije gledalo ko je čiji sin/kćerka, gde su svi bili isti i jednaki u školi i gde se gledalo samo koliko je ko sposoban i za šta je sposoban, a ne ko mu je roditelj.
ako je to smisao, nisam protiv. jednom smo vec bili na tom putu.

sent from bubamoto

Posted
Da li je slučajnost što je krenula revolucija odmah po pokretanju ove teme? :fantom:
numem kvotujem kombinovano na telefonu.

jeste, chekala sam pravi trenutak. vasha kleopatra. sretnite se sa svojom sudbinom. chetr chetr chetr :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Hm, jesmo dobro definisali polaznu ravan? Smo pohapsili i osudili sve sudije Ustavnog suda, vrhovnog (i "par" pomoćnika/običnih) javnog tužioca i još par takvih sitnica?

Ako jesmo, evo da definišemo da su, od juče, voda, zemlja i vazduh Srbije neotuđivo vlasništvo i pravo narodno/svakog ponaosob i svih zajedno. Da nam se vrati oteto. I da se ma i pokušaj zagađenja i otuđenja ima klasifikovati kao terorizam i kazniti kako dolikuje.

Ovo, naravno, znači podizanje optužnica za sve vlasnike nelegalne gradnje na Savskom nasipu, npr., i iz konfiskovane imovine platiti inžinjeriju i specijalna odeljenja vojske koja će to raščistiti i sanirati teren.

Posted

jesmo, svi polazni parametri su resheni. u apsu je ko treba, znamo koliko smo duzni, imamo hipotetichku ful chistu situaciju i slobodne ruke da napravimo sistem koji radi, ne chineci shtetu ni sebi ni korisnicima.

mislite veliko!™

sent from bubamoto

Posted

Dobro, onda za sad samo da dodam jednu stvar na ovo gore, da još i definišemo da je slobodno hodanje zemljom Srbijom pravo svakoga, dok ne ugrožava drugog?  

E, da, novi Ustav da ne pređe 3 A4 strane, font 14, dupli prored 

Posted
19 minutes ago, TdEII said:

Dobro, onda za sad samo da dodam jednu stvar na ovo gore, da još i definišemo da je slobodno hodanje zemljom Srbijom pravo svakoga, dok ne ugrožava drugog?  

E, da, novi Ustav da ne pređe 3 A4 strane, font 14, dupli prored 

dozvoli 4 da ne archimo drugi papir polovichno!

Posted

Zajeb, trebalo je da insistiram na jednoj strani... sad, šta je tu je, dozvoljavam 4! :D