SNARC Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 9 minutes ago, Tresko said: Ma to je jasno, pitanje je samo koliko će Stanojin bunker da izdrži. Interesantno je da li će da ga šutnu ili on da ode odmah posle Šarloa™, ili će da nastave sa mučenjem. Da vrate Savu..ili Savoa
Filozof manijak Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Sve sem 1 k'o vlaška gastarbajterska kuća bi bilo prvorazredno iznenađenje. Nemam nikakvih iluzija da se danas zavšava naše proevropsko putešestvije.
Tresko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 23 minutes ago, Filozof manijak said: Sve sem 1 k'o vlaška gastarbajterska kuća bi bilo prvorazredno iznenađenje. Nemam nikakvih iluzija da se danas zavšava naše proevropsko putešestvije. To je bilo jasno čim je postavljen Ser Šamrok za trenera. Bilo je jasno da će igra da bude kao protiv onih Moldavaca i kao protiv Zlatibora 19 zadnjih veznih plus Miljković i da će da se brzo završi putešestvije u Evropi.
BWA Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Nema mjesta optimizmu, ali ni pretjeranom pesimizmu. Ne bi bilo prvi put da zasijamo punim sjajem kad se to najmanje očekuje. Ja vjerujem u prolaz.
mozzer Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Tacan rez 3:0 ili 3:1 za domacina... bice zabavno gledsti bravure lazaronija, miljkona, mladjanog a vec umornog fiche i - zasto da ne - smikija lole. Zabava zagarantovana ako se ne nerviramo... zbunuce se belgijanci malo na pocetku sta igra vazurin timkoji je istrcao na teren ali i taj sok ne moze da traje vise od 30min.. tako da tu negde 30-35. 1 0... Pa da rasprodamo dovedemo i napadnemo konfederejshn
Mercuzzio Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Nabod u vugla u prvoj sekundi... Dobijamo sa laganih 2:1
J.R. Cash Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Meni se ne dopada sto nema Seja, pa i Scekica, al ajde.
Milošica Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) 2 minutes ago, ToniAdams said: pa ok je postava, zadovoljan Ofanzivno na papiru,ali izgleda mi da će se relativno povučeno igrati,što je i očekivano od Stanoja u ovakvom tipu utakmice. Edited September 24, 2020 by Milošica
J.R. Cash Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Stanoje mi je gadan lik, al ne znam otkud vam to da Partizan igra defanzivnije nego pod Savom. 1
Recommended Posts