twisted Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 evo ulazi im kečer... hrkljuš! negoo dotvorimo poll: da igramo do jutra da li bi ga da li i zašto ne? otvoren sam za sugestije oko tačaka izbora
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 1 minute ago, ZokiAsov said: Suma se bas kvalitetno zajebava, sutira spoljnom, daje neke lob pasove, igra za publiku prodaje im fore iz gvineje mećemo ga do kraja
SNARC Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Da me ne muci savest u paketu sa emocijama..stavio bi neku paru na to da nas ovi Djurdjevdanci prolazena penale.
Azdaja Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Hahaha još se valjajte majke vam ga nabijem.. Sad ako krenemo da se stekamo u produžetku i idemo u penale ja sutra neću smeti da izadjem iz kuće. Ubice me od zajebavanja svi.
ZokiAsov Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: prodaje im fore iz gvineje mećemo ga do kraja Jedino ako kao u ragbiju/am.fudbalu unesemo loptu preko linije
Tresko Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Kakav transfer blama. Ovako se nije igralo ni kod Ljubinka. Kakvi pasovi virtuoza Uroševića. Kakav je to balvan jebote.
gone fishing Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 častio nas je ser šamrok sa još pola sata uživanja u fudbalu 1
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 4 minutes ago, SNARC said: Da me ne muci savest u paketu sa emocijama..stavio bi neku paru na to da nas ovi Djurdjevdanci prolazena penale. win win situacija ne žali novce
Azdaja Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Ono što je veoma jasno je da iole ozbiljniji trener posle tri odgledane utakmice Partizana može da nauči kako da se izvuče X. Pusti bekove, spusti se i nabij u sredinu. Kraj. Ovako već treća godina, a selekcija nam je tek jebacka, jednu solidnu izmenu imamo i matica panjinu za drugog špica. Bravo Iliev, jebem ti mater. 1
BWA Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Ali kako ekipe koje se bore za titulu bilo gdje ovako navjezbaju bunker? Mi da tako nešto pokusamo protiv nekog jačeg protivnika popili bi 6 komada.
Tresko Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Jao, Ser Šamrok uvodi Lutovca. To je sad već čitav rasadnik na terenu. Sistematski je izveo sve koji mogu da predstavljaju bilo kakvu opasnost po gol protivnika.
*edited by mod Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 7 minutes ago, BWA said: Ali kako ekipe koje se bore za titulu bilo gdje ovako navjezbaju bunker? Mi da tako nešto pokusamo protiv nekog jačeg protivnika popili bi 6 komada. Mislis da je tesko kada protivnik igra ovako leprsavo?
Recommended Posts