ZokiAsov Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Kakav sfinkter bunker igra, miloje da im pozavidi. Mi se ne snalazimo, dzabe 70% lopte, kad smo jednu krstenu sansu napravili. I nju je sadik amaterski upropastio
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 uključio se pred sam kraj, tako da od igre nisam video skoro ništa, sem onog voleja asana ali kakva je patnja za zdrav razum slušati strajinića, mislim da bi mogao bez griže savesti da ga odrobijam 1
*edited by mod Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Ovo izgled losije nego proslo kolo. a i protivnik je losiji. 1
Tresko Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uključio se pred sam kraj, tako da od igre nisam video skoro ništa, sem onog voleja asana ali kakva je patnja za zdrav razum slušati strajinića, mislim da bi mogao bez griže savesti da ga odrobijam Pa i da si se uključio od početka, ne bi imao da vidiš nikakvu igru. Da igraju još 7 dana neće gol dati. Ako se opasulji ovaj trener Sfinktera, ima da nas iznaduvaju lagano. Ser Šamrok postavio svoju klasičnu igru 7-2-1. I tako će biti svaka utakmica, ko god bio protivnik.
Tresko Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 E, ali Ser Šamrok ni protiv ovih levaka ne stavi i Lazara Markovića pored Sadika u napad, nego oprezno igra.
BWA Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Ovo podsjeća na onaj meč protiv Dila Gori u Beogradu. Nažalost, sad nema genijalnog Babovića da presudi protivniku iz prekida.
Azdaja Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Al mi se gade ove jebene kvalifikacije sa ovim bednim kvazi fudbalskim ekipama, evo sad značaj onog kupa, Lalat ladi djoku a ovi drugo kolo protiv konobara i mesara što igraju u bloku od po 10 igrača na 20m 1
Godfrey Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: saće markec da unese živinu Da, oseća se ta neka živina na našoj klupi pre svega...chicken
SNARC Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Mi ovima do prekosutra necemo uterati gol..Valjda je Stojke raspolozen da brani penale.
Tresko Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Koliko će Stanoja da se zadrži na klupi. Nadam se što kraće.
Recommended Posts