Jump to content

FK Partizan 2020/21

Featured Replies

Just now, SNARC said:

Jebo majku..kako su uspeli da izgube..kad sam kretao kuci bilo 2:1

Odlicnom igrom Vojvodine. Treci pogodak Vojvodine je odlican, sve na prvu po desnoj strani a drugi je odlican sut pa od stative.

10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

valjda ih je selektor naučio javorovanjetm

Izgleda da nije.

5 minutes ago, ZokiAsov said:

Sadik bukvalno nije mogao da se pomeri celo drugo poluvreme.

Tu je uvodjenje Matica no brainer. Covek moze da se zagradi, da zadrzi neku loptu, da pomogne u skoku na prekidu. Neverovatno je da su zavrsili utakmicu sa 4 neiskoriscene izmene.

apsolutno poraz ide na dušu strucitm

5 minutes ago, pasha said:

Odlicnom igrom Vojvodine. Treci pogodak Vojvodine je odlican, sve na prvu po desnoj strani a drugi je odlican sut pa od stative.

Hvala lepo na objasnjenju..Taman da ovi nasi bilmezi nemaju na konto cega da pisu saopstenja.

Serem im se u dva beka i stopera..na akciji u Lidlu bih nasao da ih pazarim.

svake sezone ista priča.....evo ni septembra nema još a mi ćemo, vlo verovatno, biti na minus 6, do novembra na minus 10 ili 12....i dalje je sve odrađivanje posla

doduše ovaj poraz protiv Voše i nije nešto što spada u kategoriju neoprostivog. ono protiv Pazara jeste i tu se gube bodovi i bitka za titulu. a ako bude kao i do sada mi ćemo imati još 4 ili 5 Pazara i to je to

treba kopirati Zvezdu, oni se vrlo, vrlo retko muče protiv Voše. treba videti u čemu je tajna :D 

Prvo jedan idiot a onda drugi ne prave izmene, a imali su 4 neiskorišćene. Pola tima ne može da stoji na nogama i ništa.

Ovaj kao golman je dečko totalna rupčaga. Onaj Filip Stevanović je uvek igrač manje, dečko je beznadežno beskoristan, kao panj. Ko je gori od Ćelavog i Uroševića, ne može da se utvrdi. Suma lud ko struja.

Plus ovo ko i kako sudi.

Ovo je stvarno totalno negledljivo.

ok, mislim da sam završio sa praćenjem domaćeg fudbala za ovu sezonu :D

ne mogu da ne pratim, al brate jeste dosadno gledati isti film pet puta :D

Biće bolje sledeće sezone :fantom:

Dok  Duh koji lebdi nad stadionom drugog univerzuma ne oseti slast odlaska s vlasti, gledaćemo istu reprizu svake godine.

Edited by Filozof manijak

3 minutes ago, aram said:

ok, mislim da sam završio sa praćenjem domaćeg fudbala za ovu sezonu :D

+1. Nema smisla zaista dok su tu Vazura, Vucelic i, naravno, Vucic. I ok, proci ce i to jednom pa cu opet pratiti.

Svaka cast Cavi za reakciju. Poruka za Upravu je obo.A ovo sto je pretio ovom govnaru lalatovicu za to ima spec plus kod mene. 

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200830/2e2866b1d5112ee486582df54a82cc3f.jpg

šta je sad problem duh koji lebdi?  Vojvodina namerno pobedila?

:hail:

extra fotka

Just now, levi said:

šta je sad problem duh koji lebdi?  Vojvodina namerno pobedila?

Kad porasteš, kaz'će ti se samo.

Hint: nema nikakve veze s Vošom.

Guest
This topic is now closed to further replies.