August 30, 20204 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: samo što sam ušao u kuću i sadikara ga ušuška crveni nisam video, al slušajući pirtu tu je bilo obostranog laktanja. voleo bih da vidim to režija molim usporeni snimak duela suma drinčić ovo što je suma pokušao sam mislim video samo u wwe btw gledam sad pregled, što ono nije bio penal za vošu?
August 30, 20204 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: samo što sam ušao u kuću i sadikara ga ušuška crveni nisam video, al slušajući pirtu tu je bilo obostranog laktanja. voleo bih da vidim to režija molim usporeni snimak duela suma drinčić cist crveni, odvalio je laktom brata drinkaru namerno u padu. 4 minutes ago, fandorin said: Al' krljate Drinčića, ko da je tuđin. meni malo neprijatno, gde bas njega nadjose.
August 30, 20204 yr crveni ko vrata. somurda je naseo na foru Edited August 30, 20204 yr by kud u maglu Simoviću
August 30, 20204 yr 5 minutes ago, Boujee said: Braćo ima li stream gde? https://www.youtube.com/watch?v=uibvAV1OmAs
August 30, 20204 yr 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: btw gledam sad pregled, što ono nije bio penal za vošu? Sudija pokazao na loptu, kao golman igrao, jebem li ga.
August 30, 20204 yr a Drina nevin ko francuska sobarica, Suma je naseo na foru i umesto da bude faul za nas dobismo crveni, opravdano
August 30, 20204 yr Celava rupa. I zasto Savo ne zameni golmana na poluvremenu kad vec ovaj mali mora da startuje zbog morona Kokeze?
August 30, 20204 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: e moj ćelavi Rekoh već da će nas forsiranje ćelavog na beku skupo koštati. Golman takođe... Edited August 30, 20204 yr by BlackGeorge