Azdaja Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Pojedose nas ove Afričke mambe, volim evropu, tu se uvek sve vidi
Њујоркер Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Sarlroa je go kurac od tima, a mi od njih lagano gubimo. To je taj Stanojev Partizan. Lazar i Stevanovic zauzimaju mesta u timu, a i Asano se ne proslavlja u ovakovoj postavci. Miljkon bizgov.
Milošica Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 2 minutes ago, Њујоркер said: Sarlroa je go kurac od tima, a mi od njih lagano gubimo. To je taj Stanojev Partizan. Lazar i Stevanovic zauzimaju mesta u timu, a i Asano se ne proslavlja u ovakovoj postavci. Miljkon bizgov. Kako onda igraju tako dobro u Belgiji već drugu sezonu?
Tresko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Igrači potpuno demoralisani i ubijeni u pojam. Osim Miljkovića, on pojma nema pa nema u šta da bude ubijen. Ostali se vuku ko mrtva puvala po terenu. Utakmica završena posle 10 minuta.
kokota Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Miljković je uspeo da spoji 8 totalno užasnih poteza.
ZokiAsov Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Lideri belgijskog prvenstva su kerov kurac. Nek udje suma mozda mu se igra danas
Tresko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 1 minute ago, BWA said: Dobijamo ovo. Ako sudija bude svirao dva penala, a ovi ne daju više ni jedan gol, možda. Drugačije-nikako.
gone fishing Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 ovi belgoši kao vole da se nadigravaju, how yes no, možda zbog ranog gola ali mi im šansu nismo napravili i napadali smo bunker kao i u ksl
J.R. Cash Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Suma umesto Fice, smireno u njihovih 30 metara i okrecemo ovo.
Њујоркер Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 @Milošica ne gledam belgijsko prvenstvo, niti me interesuje, vec ovo sto imam pred ocima. A to je da je to jedan prosecan tim, protivu kojeg mi nemamo ikakvog resenja. Sansu stvorili nismo, jer nam se igraci spoticu o loptu ili se od iste kriju. Mi nismo sposobni da stvorimo izglednu gol sansu i da istu realizujemo. Pitanje je zasto. Ovo je isti tim od lane, koji je sa lakocom i stvarao sanse i davao golove daleko jacim timovima od neke tamo Sarlroe, RFSa ili nesrecnog Djordja.
Tresko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 5 minutes ago, ZokiAsov said: Lideri belgijskog prvenstva su kerov kurac. Nek udje suma mozda mu se igra danas Dal si lud bre, ulazi Lola da čuva loptu i daje je unazad Miljkoviću. Nikad nisam mislio da ću se sa setom prisećati kako je dobra bila igra protiv Zaglebja, kad gledam ovu Stanojinu.
Redoran Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Mađiju moraš da trpiš ali znaš da će barem nešto da uradi u nekom trenutku.
Recommended Posts