Jump to content

FK Partizan 2020/21

Featured Replies

Posted
  • Popular Post

Citiracu kralja teodena iz goospodara prstenova...drugi deo je u pitanju kad pocinje kisa a uruk haii napadaju..."pocelo je"...a zatim kad je uz sva dozvoljena sredstva brani nejac od nemani..."da li je to sve sto znas sarumane"

...a saruman ko saruman, sujetan i obuzet mrznjom, salje mracne sile da razbiju zid...mozete da razbijete zid i da pomislite da je pobeda vasa, ali zlo nikada nece pobediti dobro...jer uvek ce se u osvit zore treceg dana pojaviti neki gandalf sa armijom hrabrih vojnika koji ce jurnuti, pregaziti i poslati po burek svakog uruk haia koji je pomislio i jednog trenutka da je sila...braco moja mila, grobari, partizanovci moji, krenimo u mordor

• Author

Ej zajebo sam naslov, nisam stavio n na kraju...ajde moderacijo ako moze da se ispravi, a ako ne moze, nema veze, ja i dalje drzim cas

posle ovako velelepnog uvoda, ko jebe jedno slovo. mozda je ta greska ona potrebna karika kako biste pobedili sile mraka i zarili froda u svevidece oko

sasrećom nam bilo sestre i braćo

ne dirajte naslov

Partizai to the grave

Btw ona iščašena družina na RSB nas zove Mordorom, pa nek ostane tako, a oni neka budu 1389 4С crew, stoji im.

Edited by napadaj

• Author

Stevanovic miletic vitas banjak urosevic zdjelar scekic natko suma stevanovic asano sadik...rezerve lola i lazar markovic, mozemo poceti

da zaigramo sa 12 igrača od starta nije loše :happy:

20 minutes ago, shimpr said:

Ej zajebo sam naslov, nisam stavio n na kraju...ajde moderacijo ako moze da se ispravi, a ako ne moze, nema veze, ja i dalje drzim cas

ma suprer je brate....parti za sezonu 2020/21....žurka za narednu sezonu, uprkos svemu, uprkos svima, protiv vetra, plivamo uzvodno do prvog mesta

nego, nemaš u timu dva igrača u21, gubićemo svaku sa 3-0 službeno :D

Edited by Ted

• Author

Vidi stvarno 12 igraca...onda ovako...stevanovic miletic vitas banjak urosevic pavlovic stevanovic natko zdjelar scekic sadik...rezerve lola, lazar markovic, asano, suma, ostojic...eto imamo u21 dva igraca

• Author

Volim kad igramo sa dva zadnja vezna...zdjelar i scekic, jedan kreativac i jedan kvaritelj protivnicke igre...kao pirlo i gatuzo, kao cavi i buskets

ekipa koja ima sumu i asana kao rezerve nema druge osim da bude prva

Da li je mali Lazar Pavlovic u stvari nas... Frodo... kada bude najpotrebnije on ce ga...

A Markec onaj matori ujak ili vilenjak otac od Liv Tajler

• Hamlet Strašni changed the title to FK Partizan 2020/21
  • Hamlet Strašni locked, unlocked and pinned this topic

roberto karlos se priključio prvom timu

samo joga bonito

Guest
This topic is now closed to further replies.