July 1, 20204 yr Javljam se iz covid ambulante Staro Sajmište jer me u dom zdravlja nisu primili. Ovde nije gužva, da znate!
July 1, 20204 yr Just now, Frank Pembleton said: Javite se redovno, koliko god čudno zvučalo, ppp brine! .... Shiit has hit the fan! shto chudno? ja brinem
July 1, 20204 yr 2 hours ago, fren said: a šta sa suvim kašljem? Da li mi je pomogao sirup (sa islandskim lišajem), ili je 5. dan kašalj odlučio da popusti, ne znam. Zapeo sam za islandski lišaj jer mi inače, kad me grlo zaboli samo onaj Isla Mos sa njim pomaže. Edited July 1, 20204 yr by zorglub
July 1, 20204 yr Just now, zorglub said: Da li mi je pomogao sirup (sa islandskim lišajem), ili je 5. dan kašalj odlučio da stane ne znam. Zapeo sam za islandski lišaj jer mi inače, kad me grlo zaboli samo onaj Isla Mos sa njim pomaže. Ok, hvala. Vec nedelju dana ne prestaje, bronhoklir ne pomaze.
July 1, 20204 yr Ispravio sam, kašalj nije stao 5. dan, ali se smirio dovoljno da sam mogao da odspavam nekoliko sati. Kašljao sam još nedelju dana +. Aj' dršte se.
July 1, 20204 yr Popular Post Ljudi kome treba savet nek mi pošalje PM, da ne ispadne da nekom ne odgovaram, pošto ne vidim sve. A danas u toku dana ću vam napisati par saveta, onako generalno. Edited July 1, 20204 yr by steins
July 1, 20204 yr Zbog cega bi spustali temperaturu? Organizam se zagreva jer se bori protiv virusa i ako mu smanjujes vestacki temperaturu odmazes mu i trenutno osecas olaksanje ali produzujes njegovu borbu.
July 1, 20204 yr Just now, fetboj said: Zbog cega bi spustali temperaturu? Organizam se zagreva jer se bori protiv virusa i ako mu smanjujes vestacki temperaturu odmazes mu i trenutno osecas olaksanje ali produzujes njegovu borbu. Iz dva razloga, prvo, neki ljudi loše podnose povišenu temperaturu, čak i 37,5 Drugo, generalno se ne spušta temperatura dok ne dodje do 38,5. Preko toga se spušta jer iscrpljuje organizam više nego što mu pomaže da se bori.
July 1, 20204 yr U covid ambulanti na sajmištu me poslušali i gledali grlo. Za sad ne čuje ništa na plućima, grlo čisto. Ipak me zbog anamneze i što imam bebu + taj rizičan kontakt poslali u medicinu rada na brzi test i rtg. Rtg nalaz je dg J06 a rez krvi će biti uskoro i treba opet da idem na sajmište po konačnu dg i evt terapiju. Javljam kako sam prošla, iskreno se nadam antibioticima i da mi krene na bolje.
July 1, 20204 yr Just now, Valkyrie said: U covid ambulanti na sajmištu me poslušali i gledali grlo. Za sad ne čuje ništa na plućima, grlo čisto. Ipak me zbog anamneze i što imam bebu + taj rizičan kontakt poslali u medicinu rada na brzi test i rtg. Rtg nalaz je dg J06 a rez krvi će biti uskoro i treba opet da idem na sajmište po konačnu dg i evt terapiju. Javljam kako sam prošla, iskreno se nadam antibioticima i da mi krene na bolje. J06 je široka dijagnoza. Ima li još šta pored nje?