July 1, 20204 yr 11 minutes ago, Milosh76 said: A sta fali Forumasi protiv Korone? Imamo temu PPP vs Coronavirus koja se bavi preventivom i praktičnim savetima, bili bi veoma slični naslovi.
July 1, 20204 yr 28 minutes ago, Jozef K. said: @steins sada mi kolega koji ima iste simptome kaže da su mu savetovali da obara svaku temperaturu i to febricetom od 500? Ja sam čitao da je paracetamol ili panadol OK. I drugo da li da je obaram ako je oko 38? isti je to lek - paracetamol - febricet - panadol
July 1, 20204 yr 5 minutes ago, Redoran said: Imamo temu PPP vs Coronavirus koja se bavi preventivom i praktičnim savetima, bili bi veoma slični naslovi. Mozda je onda samo tu trebalo prebaciti postove... al dobro moze ovako. Edited July 1, 20204 yr by Milosh76
July 1, 20204 yr 1 hour ago, Jozef K. said: Alpha D3, zn plus c, Marisol u nos, imunilflor, hemomicin i probiotik, po potrebi panadol Može da ne spamujemo Počeo sam u ponoć. Poslušao sam te. Tri dana po jednu? 1x1 od 500mg 3 dana ne znam ko je drugi pitao što umesto hemomicina - mislim da može i Pancef da ide
July 1, 20204 yr 3 minutes ago, Mercuzzio said: Ovo treba da bude infektivno odeljenje da ... i ne sme da se ulazi bez skafandera
July 1, 20204 yr puna podrska svima s infektivnog, ako treba da skrenete paznju sa zdravstvenih problema, uvijek smo tu za fajt!
July 1, 20204 yr Na ove terapeutske savete bih dodao dve sitnice - minimum dve litre vode dnevno, osim za one sa upitnim bubrezima, i propolis, sipalo nam ga generacijama da se udahne po stavljanju u vruć čaj. Ne znam koliko pomaže ali neće odmoći sigurno.
July 1, 20204 yr 47 minutes ago, steins said: 1x1 od 500mg 3 dana ne znam ko je drugi pitao što umesto hemomicina - mislim da može i Pancef da ide Hvala. Može naslov forumski kovidići
July 1, 20204 yr komplikujete u vezi naslova, adekvatan bi bio ppp rezervoari infekcije ali ništa ne priznajemo bez pozitivnog pcr testa overenog pečatom