July 1, 20204 yr takoe. treba nam mocan naslov, s machovi i prstenje! i vile ravijojle! Edited July 1, 20204 yr by gospa buba
July 1, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: takoe. treba nam mocan naslov, s machovi i prstenje! ovo sad ko alien vs predator
July 1, 20204 yr 3 minutes ago, Lancia said: ovo sad ko alien vs predator ne nego froda da slini mogu i zazareni umesto zarazeni, i to radi posao zelimo da nam bude udobno. Edited July 1, 20204 yr by gospa buba
July 1, 20204 yr @steins sada mi kolega koji ima iste simptome kaže da su mu savetovali da obara svaku temperaturu i to febricetom od 500? Ja sam čitao da je paracetamol ili panadol OK. I drugo da li da je obaram ako je oko 38?
July 1, 20204 yr 17 minutes ago, gospa buba said: dajte neki epskiji naslov molim vas! ovo ko tifusari Palo mi na pamet "Pozitivni forumaši protiv korone" ali kontam da bi koleginice i kolege radije da vuku asocijaciju na tifusare nego na Jelenu Đoković. Ako je pglu naslov bacite neki predlog.
July 1, 20204 yr 17 minutes ago, Valkyrie said: Ona fala bogu i nije no skače za nas da nas brani. Nema zdravih - samo neispitanih netestiranih. Brz oporavak svima.
July 1, 20204 yr ne nego froda da slini mogu i zazareni umesto zarazeni, i to radi posao zelimo da nam bude udobno.+1Zažareni forumaši je sasvim dovoljno i tačno, a ispostaviće se nadam se da su mnogi zažareni protiv nečeg drugog, ne korone.
July 1, 20204 yr 12 minutes ago, Redoran said: Palo mi na pamet "Pozitivni forumaši protiv korone" A sta fali Forumasi protiv Korone? Edited July 1, 20204 yr by Milosh76
July 1, 20204 yr 13 hours ago, Valkyrie said: Koliko je potrebno da prođe vremena od sumnje na infekciju do vađenja antitela? https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/resources/antibody-tests-guidelines.html "Antibodies most commonly become detectable 1-3 weeks after symptom onset, at which time evidence suggests that infectiousness likely is greatly decreased and that some degree of immunity from future infection has developed. "