Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Just now, Redoran said:

Ona medicinska sestra sa KBC Zvezdara valjda, što se još u aprilu proslavila sa nekim hrabrim tvitovima, ovih dana piše da imaju Covid pacijente sa svim mogućim i nemogućim kliničkim slikama, čak i neke bez temperature.

@steins ajde daj neki savet za hemomicin, sećam se da si ga još ranije pominjao. Treba li to raditi na svoju ruku?

Ne. Ne uzimati hemomicin bez razloga!

• Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ona medicinska sestra sa KBC Zvezdara valjda, što se još u aprilu proslavila sa nekim hrabrim tvitovima, ovih dana piše da imaju Covid pacijente sa svim mogućim i nemogućim kliničkim slikama, čak i neke bez temperature.

[mention=2845]steins[/mention] ajde daj neki savet za hemomicin, sećam se da si ga još ranije pominjao. Treba li to raditi na svoju ruku?
To sam napisala na osnovu svedocenja ljudi sto iz okoline, sto po drustvenim mrezama. Neverovatna lepeza simptoma i stanja.

Ordi?

Stvarno je l se javljala@ordi?

predvodila je neradnishtvo na vocapu ceo dan!

sent from bubamoto

juhu, hvala vam ljudi što pitate, ja od prekjuče nemam temperaturu, jedino se i dalje osećam malo slabije nego inače i još uvek sam na plazmi i čaju jer mi stomak na sve reaguje.

Edited by ordi

Ordi se javila na jutarnju prozivku.

Imamo li još kojeg bolesnika ili rekonvalescenta?

Nemoj bre da prozivamo opet!

[emoji40][emoji40][emoji40]

COVID bolnica je zatvorena!

.... Shiit has hit the fan!

predvodila je neradnishtvo na vocapu ceo dan!

sent from bubamoto

Reci joj da je neozbiljna [emoji53]

Sto Plazmu@ordi? Uzmi one bljutave pirincane keksice, prejako ti to za stomak. Mozda ce ranije da ti prodje?

pa suvo nešto, toga imam na tone :lolol:

Svrati kod Bruklinskog na rucak

I ponesi depilator :D

Svako ko je zarazen neka slobodno svrati do mene, imam dovoljno plazme za sve :happy:

1yGrezr.jpg

Jel imaš slane plazme u šteku? Dosadile mi ova praškaste granulacije :D

Mnogo vise volim slatku od slane, tako da imam samo jednu kutiju u steku :sad:

RPpZ8oC.jpg

Background Picker
Customize Layout