Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

10 minutes ago, dùda said:

iako je korona, nisu ni druge bolesti odustale

drž' se ordi, mislim da ti je pametno da ne trčiš u ambulantu, pogotovo ako nemaš temp.

pa to

danas nisam imala, sad se malo popela na 37.2

ne mrdam, odmaram i tako :)

• Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

@ordi

Nadam se da je blagi oblik i da ćeš za par dana biti kao nova.

Samo pazi na pluća, ako/čim osetiš bilo šta na šta nisi navikla - ne zezaj se više sa bojkotom covid ambulante.

:heart:

SISAJ CINK TABLETE! 

i jesi li pusac?

ok, za sada normalno dišem, imam čula mirisa i ukusa. ako me nešto zaboli u predelu grudi ili ne budem mogla da udahnem, idem naravno. 

Just now, mustang said:

SISAJ CINK TABLETE! 

i jesi li pusac?

e dobro me podseti da uzmem jednu. tabletu, ne cigar. ;)

uzni i cigar [emoji38]ol:

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

uzni i cigar emoji38.pngol:

sent from bubamoto

kod mene bi korona dzoku mogla da se zakaci na pluca, od tara i nikotina bi proklizala pravo do frenkove omiljene stvari :laugh:

meni i jest udarilo malo na sraćku :lolol:

drmni taj cink i uživaj 

Jel imaš ideju kako si je zakačila?

(Pod uslovom da je corona)

@ordi

Edited by Filozof manijak

jedino što mi pada na pamet je manikir iako je sve pod maskom i ona nosi rukavice, al opet

Budi jako obazriva i osluskuj se, najbolje poznajes svoje telo. Samo da znas da mnogi bez simptoma i sa malom temperaturom imali promene na plucima, iz tog razloga mozda nije lose da te snime i daju antibiotike, pu, pu ako su ti uopste potrebni. Zato pazi.

Osluškuj sebe i prati temperaturu. Ako budeš imala i treći dan, proveri da li da uzmeš hemomicin. Limunade, čajevi, supe. Mora tečnosti minimum dva litra ako su ti OK bubrezi. I vitamini 

Nemoj da se ne javljaš ovde. I bićeš ti OK.

Mislite li da je u redu da se uzima taj hemomicin na svoju ruku, ili bi pre toga ipak trebalo videti kako stvari stoje, pre svega u krvi pa i na snimku pluća ?

1 hour ago, Jumanji said:

Budi jako obazriva i osluskuj se, najbolje poznajes svoje telo. Samo da znas da mnogi bez simptoma i sa malom temperaturom imali promene na plucima, iz tog razloga mozda nije lose da te snime i daju antibiotike, pu, pu ako su ti uopste potrebni. Zato pazi.

Ona medicinska sestra sa KBC Zvezdara valjda, što se još u aprilu proslavila sa nekim hrabrim tvitovima, ovih dana piše da imaju Covid pacijente sa svim mogućim i nemogućim kliničkim slikama, čak i neke bez temperature.

@steins ajde daj neki savet za hemomicin, sećam se da si ga još ranije pominjao. Treba li to raditi na svoju ruku?

Background Picker
Customize Layout