July 31, 20204 yr 10 minutes ago, dùda said: iako je korona, nisu ni druge bolesti odustale drž' se ordi, mislim da ti je pametno da ne trčiš u ambulantu, pogotovo ako nemaš temp. pa to danas nisam imala, sad se malo popela na 37.2 ne mrdam, odmaram i tako
July 31, 20204 yr @ordi Nadam se da je blagi oblik i da ćeš za par dana biti kao nova. Samo pazi na pluća, ako/čim osetiš bilo šta na šta nisi navikla - ne zezaj se više sa bojkotom covid ambulante.
July 31, 20204 yr ok, za sada normalno dišem, imam čula mirisa i ukusa. ako me nešto zaboli u predelu grudi ili ne budem mogla da udahnem, idem naravno.
July 31, 20204 yr Just now, mustang said: SISAJ CINK TABLETE! i jesi li pusac? e dobro me podseti da uzmem jednu. tabletu, ne cigar.
July 31, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: uzni i cigar ol: sent from bubamoto kod mene bi korona dzoku mogla da se zakaci na pluca, od tara i nikotina bi proklizala pravo do frenkove omiljene stvari
July 31, 20204 yr Jel imaš ideju kako si je zakačila? (Pod uslovom da je corona) @ordi Edited July 31, 20204 yr by Filozof manijak
July 31, 20204 yr jedino što mi pada na pamet je manikir iako je sve pod maskom i ona nosi rukavice, al opet
July 31, 20204 yr Budi jako obazriva i osluskuj se, najbolje poznajes svoje telo. Samo da znas da mnogi bez simptoma i sa malom temperaturom imali promene na plucima, iz tog razloga mozda nije lose da te snime i daju antibiotike, pu, pu ako su ti uopste potrebni. Zato pazi.
July 31, 20204 yr Osluškuj sebe i prati temperaturu. Ako budeš imala i treći dan, proveri da li da uzmeš hemomicin. Limunade, čajevi, supe. Mora tečnosti minimum dva litra ako su ti OK bubrezi. I vitamini Nemoj da se ne javljaš ovde. I bićeš ti OK.
July 31, 20204 yr Mislite li da je u redu da se uzima taj hemomicin na svoju ruku, ili bi pre toga ipak trebalo videti kako stvari stoje, pre svega u krvi pa i na snimku pluća ?
July 31, 20204 yr 1 hour ago, Jumanji said: Budi jako obazriva i osluskuj se, najbolje poznajes svoje telo. Samo da znas da mnogi bez simptoma i sa malom temperaturom imali promene na plucima, iz tog razloga mozda nije lose da te snime i daju antibiotike, pu, pu ako su ti uopste potrebni. Zato pazi. Ona medicinska sestra sa KBC Zvezdara valjda, što se još u aprilu proslavila sa nekim hrabrim tvitovima, ovih dana piše da imaju Covid pacijente sa svim mogućim i nemogućim kliničkim slikama, čak i neke bez temperature. @steins ajde daj neki savet za hemomicin, sećam se da si ga još ranije pominjao. Treba li to raditi na svoju ruku?