July 21, 20204 yr 3 minutes ago, Svemir Zeka said: E, ovo ću da uradim. Za koliko se dobija rezultat? Isti dan.
July 21, 20204 yr Mislim da je Čavić spominjao da je radio i INEP-u u Zemunu .... Shiit has hit the fan!
July 21, 20204 yr Popular Post Negativan 😎 Funkcioniše. E-uprava pošalje mail da mi je okačen novi rezultat i odem na E-zdravlje i skinem aktuelni test.
July 21, 20204 yr To!! Ja sam, bogami, tražila da mi odštampaju u bolnici izveštaj sa Torlaka, nije da im nisam verovala na reč al' nek stoji plahata i pečat
July 21, 20204 yr 2 minutes ago, Jozef K. said: Negativan 😎 Funkcioniše. E-uprava pošalje mail da mi je okačen novi rezultat i odem na E-zdravlje i skinem aktuelni test. bravo! napusti topik! i ne vracaj se
July 21, 20204 yr 2 minutes ago, Valkyrie said: To!! Ja sam, bogami, tražila da mi odštampaju u bolnici izveštaj sa Torlaka, nije da im nisam verovala na reč al' nek stoji plahata i pečat Evo tu je pdf pa će biti i odštampan 😀 1 minute ago, bradilko said: bravo! napusti topik! i ne vracaj se Iskreno se nadam da će forumaši da budu uspešni u izbegavanju virusa i da će topik da zamre. Čuvajte se u Crnoj Gori. Izgleda da je i tamo van kontrole.
July 22, 20204 yr Bravo![emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]Sad me žena gleda i pita:Čemu se bre ti to raduješ?Da li da joj objašnjavam? .... Shiit has hit the fan!
July 22, 20204 yr Ne ulazeći u procene o trenutnom stanju po bolnicama u odnosu na pre 15 dana (jer pojma nemam), ali čini mi se da je i na forumu, a i u mom širem krugu poznanika malo usporio virus. Ima neko sličan utisak ili se tripujem?
July 22, 20204 yr Kod mene u kombinatu ubrzava virus, tj.sve više ljudi biva inficirano kako vreme odmiče
July 22, 20204 yr Kod mene u kombinatu ubrzao...A od dobrog prijatelja koji radi u JP sam čuo da su imali sastanak sa ljudima iz GZJZ i ozbiljno su im naredili da organizuju rad sa 50% ljudstva po kancelarijama, da smanje kontakt.On mi kaže da su delovali onako na granici panike.Mnogo gori nego u prvom naletu... .... Shiit has hit the fan!
July 22, 20204 yr Info iz jednog javnog preduzeca, gde im je neka direktorka ili izvrsna rekla "nema osnove da se napravi plan da 50% radi od kuce". A ista ta je u martu poslala kuci SVE bez pravnog osnova i odluke gendira firme. Tek naknadno su potpisivali saglasnost, tako sto su poslali mail da se slazu, da rade od kuce, a radnici resenja za rad od kuce na neodredjeno. Svi su se vratili posle Djurdjevdana, kao da korone nije ni bilo. Naravno zgrada im je puna zarazenih. Edited July 22, 20204 yr by Milosh76