Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Zvuci kao prava gripa, ljudi to u principu i dobijaju jednom u deset ili vise godina. Sad i dalje polako da se tijelo opravi.

• Replies 8k
  • Views 765.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Povraćanja bez

Temperature bez 

Glavobolje bez

Nepodnošljova mučnina i malaksalost

Kao da mi sve stoji u vrhu grla

Edited by April

18 hours ago, April said:

Povraćanja bez

Temperature bez 

Glavobolje bez

Nepodnošljova mučnina i malaksalost

Kao da mi sve stoji u vrhu grla

Moj  bruder naobarot, temperatura od starta  4 dana kakvu nije imao kad je korinu preležao 39 pa i preko. Kad je prestala temp nastavilo se upalom grla i antibioticima od danas, slomljen ko prebijen. Tvrdoglav je pa tek od juče pije forta cell  kesice vitamina, neka malo jeftinija varijanta Orhomola.  Drž se ti i poseti lekara za svaki slučaj

• Popular Post

Ja samo da se odjavim.

U odnosu na ostale, izgleda da sam jeftino prošao, ustao posle sedam dana. Danas se pojavio na poslu.

Sa svih strana priče o dve nedelje bogu-dušu-bog-je-neće.

Bogami 10 dana min, dobro si prošao a ovo govno je daleko od gotovog

43 minutes ago, ToniAdams said:

Bogami 10 dana min, dobro si prošao a ovo govno je daleko od gotovog

Pri tome ja ne smem da pijem lekove, samo ceđeni vitaminski šejkovi, gladovanje i mirovanje

Uzgred, moja ćerka posle 7 dana Kopa uspela da se ne zarazi ni kod kuće, ni u školi, ni na treninzima, izgleda da čist vazduh takođe radi posao.

Uh buraz, snajka i klinci na skijanju dobro najebali, u Austriji doduše al držalo ih baš dugo, do pre neki dan, buraz i dalje raspadaki

Background Picker
Customize Layout