January 21, 20241 yr Zvuci kao prava gripa, ljudi to u principu i dobijaju jednom u deset ili vise godina. Sad i dalje polako da se tijelo opravi.
January 29, 20241 yr Povraćanja bez Temperature bez Glavobolje bez Nepodnošljova mučnina i malaksalost Kao da mi sve stoji u vrhu grla Edited January 29, 20241 yr by April
January 29, 20241 yr 18 hours ago, April said: Povraćanja bez Temperature bez Glavobolje bez Nepodnošljova mučnina i malaksalost Kao da mi sve stoji u vrhu grla Moj bruder naobarot, temperatura od starta 4 dana kakvu nije imao kad je korinu preležao 39 pa i preko. Kad je prestala temp nastavilo se upalom grla i antibioticima od danas, slomljen ko prebijen. Tvrdoglav je pa tek od juče pije forta cell kesice vitamina, neka malo jeftinija varijanta Orhomola. Drž se ti i poseti lekara za svaki slučaj
February 5, 20241 yr Popular Post Ja samo da se odjavim. U odnosu na ostale, izgleda da sam jeftino prošao, ustao posle sedam dana. Danas se pojavio na poslu. Sa svih strana priče o dve nedelje bogu-dušu-bog-je-neće.
February 6, 20241 yr 43 minutes ago, ToniAdams said: Bogami 10 dana min, dobro si prošao a ovo govno je daleko od gotovog Pri tome ja ne smem da pijem lekove, samo ceđeni vitaminski šejkovi, gladovanje i mirovanje Uzgred, moja ćerka posle 7 dana Kopa uspela da se ne zarazi ni kod kuće, ni u školi, ni na treninzima, izgleda da čist vazduh takođe radi posao.
February 6, 20241 yr Uh buraz, snajka i klinci na skijanju dobro najebali, u Austriji doduše al držalo ih baš dugo, do pre neki dan, buraz i dalje raspadaki