Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

4 minutes ago, Lezilebovich said:

Ima i velikog kaslja, bar medju decom

E da, to sam cuo, pertusis, kad se roditelji prave pametni i ne vakcinisu decu. 

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ima gripa, moja ćer ima trenutno. 

On 3. 1. 2024. at 11:52, hansolo said:

Nisam, jest da imam 55 ali nekako još ne mogu da sa ubacim u mod senior citizen, a njih obično pozivaju da se vakcinišu kad krene sezona :D.

Ako će ti biti lakše, u sjevernoj americi se preporučuje svima.

Pa izgleda da je i zvanično proglašena epidemija velikog kašlja.

On 3. 1. 2024. at 19:49, hansolo said:

Jebiga kad si sam pa nema niko ni da ti čaj napravi, ode po hleb... 

Kad nisi sam uglavnom ste svi bolesni istovremeno, a zenska jedinka u kuci sve tako bolesna jos i skace oko ostalih.

jel imao neko blagi kovid sa urednom kks i crp?

posto to imam.

pozitivan test, povremeno blago povisenu temp i nista vise tipicno.

Edited by morgana

Imala je moja sestra takav kovid pre oko mesec i po (dva?) dana. To joj je prošlo tako, a onda posle tri nedelje ovaj aktuelni virus, raspala se sva od bolesti ovaj put.

Ona kači od malog iz vrtića sve što postoji, pa se njuh četvoro, ona, muž mali i beba samo rotiraju i uvek je neko bolestan. 

ajoj, mogu misliti kako je sa vrtickim djetetom :(

nadam se da je sestra sad ok.

znaci moze uredan lab i ovo sranje.

Edited by morgana

7 minutes ago, morgana said:

ajoj, mogu misliti kako je sa vrtickim djetetom :(

nadam se da je sestra sad ok.

znaci moze uredan lab i ovo sranje.

Može, biće to okej, verujem :)

Ona je proveravala d-dimer jer joj je u trudnoći mnogo skakao, i sve je ok. 

Pakap s decom, kod mojih je veća razlika i ova mala moja nije išla u vrtić do predškolskog, i nisam se ispatila ovako kao ona. 

pa da, dovuku klinci svasta. 

nisam cekirala d dimer, pitacu sutra dr treba li da to uradim.

vazan mi je bio troponin ali on mi je ok.

kad izidjem iz ove kovid-postkovid sad vec  jednogodisnje faze ima da se opijam, kockam i jurim zene od srece. ili bar ovo prvo.

:evilsmile:

3 hours ago, Svemir Zeka said:

Može, biće to okej, verujem :)

Ona je proveravala d-dimer jer joj je u trudnoći mnogo skakao, i sve je ok. 

Pakap s decom, kod mojih je veća razlika i ova mala moja nije išla u vrtić do predškolskog, i nisam se ispatila ovako kao ona. 

D-dimer svakako raste u trudnoci

16 hours ago, Paul Gompitz said:

D-dimer svakako raste u trudnoci

Da, ali ne ovoliko, pretpostavljam. Bila je dosta dugo na povećoj dozi fraxiparina.

20 hours ago, morgana said:

pa da, dovuku klinci svasta. 

nisam cekirala d dimer, pitacu sutra dr treba li da to uradim.

vazan mi je bio troponin ali on mi je ok.

kad izidjem iz ove kovid-postkovid sad vec  jednogodisnje faze ima da se opijam, kockam i jurim zene od srece. ili bar ovo prvo.

:evilsmile:

kao jednogodisnja faza? kovid traje vec 4 godine, zar nisi sve vreme u izolaciji?

27 minutes ago, Nikodije said:

kao jednogodisnja faza? kovid traje vec 4 godine, zar nisi sve vreme u izolaciji?

od proslog januara imam povremene upale srcane maramice kao posljedicu kovida, na to sam mislila ali nisam jasno napisala.

i sumnju na miokarditis, srecom ne jak ako ga uopste i ima*

i sad mi je sasvim blag kovid izazvao taj tzv  perikardijalni izliv. doslovno samo 2x na po par sati blago povisena temperatura i odem danas kod dr i naravno, odrazilo se na srcanu maramicu. 

*31. decembra radjen magnet u medigrupu, ja se odusevila sto su mi nasli termin odmah i pred praznik ali 15 dana kasnije rezultat jos nije ocitan. rijeci nemam.

tako da, kome treba magnet, brzi su da zakazu i imaju aparat od 3t ali za hitnu dijagnostiku ne znam bas.

inace nisam, do prije godinu, bila u izolaciji. bila sam zdrava ko dren, najveci problem bio mi je nizak pritisak.

Edited by morgana

O, hvala q. ovo konačno popušta ... još traje kašalj i promuklost ali sam se konačno naspavala redovno u krevetu. Dve nedelje sam spavala sedećki u fotelji. Nije me spucala virušćina ovako najmanje 10 godina. Matorim definitivno.

Background Picker
Customize Layout