Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Drži se! Biće ok 💪🤞

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

• Popular Post

kaze dr ima malo upale tj miokarditisa. prvo je rekla da nema dovoljno kriterijuma za miokarditis, pa se predomislila ali sve je to preliminarno, rezultat cu dobiti tek za deset dana, a u medjuvremenu cu da dosadjujem forumu jer moram da lezim.

ako je samo mala upala vjerujem da cu biti ok. 

@morgana, uspesan oporavak zelim...

Drži se Morgana!

hvala vam :)

2 hours ago, morgana said:

kaze dr ima malo upale tj miokarditisa. prvo je rekla da nema dovoljno kriterijuma za miokarditis, pa se predomislila ali sve je to preliminarno, rezultat cu dobiti tek za deset dana, a u medjuvremenu cu da dosadjujem forumu jer moram da lezim.

ako je samo mala upala vjerujem da cu biti ok. 

nego sta ces :heart:

Ko je imao skoro, jel mozete da prokomentarishete simptome?

Dali smo malom krv na crp i krvnu sliku, ali dok to ne stigne, jel bi mogao nos koji je chesma i promene na glasnim zicama i kasalj (ali kaze da ga ne boli grlo) da budu ova najnovija korona. Ima i temp.

2 hours ago, Mel said:

Ko je imao skoro, jel mozete da prokomentarishete simptome?

Dali smo malom krv na crp i krvnu sliku, ali dok to ne stigne, jel bi mogao nos koji je chesma i promene na glasnim zicama i kasalj (ali kaze da ga ne boli grlo) da budu ova najnovija korona. Ima i temp.

Virus je sudeci po krvnoj slici. Mozda je opet korona :isuse: il ko zna vishe shta.

... and here we go again. Isto kao i prošli put, kašalj budi okolinu na 500 metara, smlavljenost, kreće i slinavljenje, povremeno groznica i chills. Sve to od 1. januara, mada i 31. je bilo naznake. Feel like shit. Nemam energije da se krećem po kući. Jebiga kad si sam pa nema niko ni da ti čaj napravi, ode po hleb... Sve isto kao pre mesec, dva samo jelka blinkće u čošku. Mora da postoji nešto da ovo spreči da se dešava tako često. Po nekoliko tura tokom zime. 

Ne mora da bude kovid, može i sezonski grip. Ukoliko si već osetljiva na te infekcije, probaj da se štitiš i dostupnim vakcinama protiv gripa (možda i jesi?).

Nisam, jest da imam 55 ali nekako još ne mogu da sa ubacim u mod senior citizen, a njih obično pozivaju da se vakcinišu kad krene sezona :D. Ma, ja se krećem među ljudima, oko mene u kancu imaju sitne dece po obdaništima, jebiga pokupim. Prođe to ali sjebe praznike i ono kako si zamišljao da će ti teći ovi u pidžami dani koje si planirao. Ono baš ispala baš pidžama faza. Verovatno i nije kovid. to si u pravu. Vidim sad po predhodnim postovima sa je neka stomačna varijanta kovida, nemam ja to. Ni temperaturu. 

Ajd, držite se svi, pa da opet aktualizujemo onu raspravu o pilećoj supi od prethodne ture. Moraću rusku da zamenim supom. Bogami to prošli put olakšalo malo patnje. 

To stanje sa groznim kašljem izgleda da nije kovid.

Oko mene nekoliko osoba sa takvim simptomima, isto bez temperature, testirale se, negativno.

Ima jos tih respiratornih virusa, u ameriku je prvo mesto kovid, drugo grip, trece respiratorni sinicijalni virus (valjda ga tako zovu na srpskom) RSV. 

27 minutes ago, precog said:

Ima jos tih respiratornih virusa, u ameriku je prvo mesto kovid, drugo grip, trece respiratorni sinicijalni virus (valjda ga tako zovu na srpskom) RSV. 

Moja sestra trenutno (ali u Srbiji) ima ovaj treći virus, respiratorni sincicijalni, testirala se zbog posla na sve.

Simptomi jedno 56x gori nego kad je imala delta koronu, raspada se od slomljenosti i temperature.

1 hour ago, dùda said:

To stanje sa groznim kašljem izgleda da nije kovid.

Oko mene nekoliko osoba sa takvim simptomima, isto bez temperature, testirale se, negativno.

Ima i velikog kaslja, bar medju decom

Edited by Lezilebovich

Background Picker
Customize Layout