Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

29 minutes ago, Sandradjer said:

@x500

Izvesti sta rekose doktori, ozbiljno tretiraju koronu?

Brz oporavak zelim :)

Trenutno je sutuacija stabilna, temperatura oko 38. Terapija bez antibiotika. Ceka se rezultat brisa grla. 

Edited by x500

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Ovako sad i moj kolega: njegova zena je bila na bozicnoj veceri sa firmom, njih desetoro. Dva dana posle nekoliko njih se javilo prvo da imaju stomacni virus a potom da je kovid; tako je i kod nje. Sali se on i kaze "da li da idem kod majke dok zenu ne prodje?" :D U kraju cujem da su to bas cesti simptomi ovog nemackog talasa - kao stomacni virus i obavezno temperatura uz to. Mi smo dakle dobro prosli sa nasom varijantom koju smo doneli iz Spanije! Samo sam ja jos uvek kao pregazena, muz je dobro.

• 2 weeks later...

Evo i treceg kovida :(

Malo me grlo grebalo pa reko da se testiram jer je trebalo da idem na neke dve proslave danas.

sranje

4 vakcine, 3 kovida. Napet rezultat

isto kao moj poznanik biznismen

morai da se izrešeta zbog poslovnih putovanja

Evo, poslije pune tri godine još jedna tura, nakon 2 dana čini mi se da će bit puuuno lakše. 

Edited by Zis

I dalje pozitivan :(

grlo prestalo odavno, sline prestale, malo malaksalost i konfuzija u glavi povremeno (moze biti i da je od izbora)

mada sam sinoc oko 9 osetio odjednom takav umor da sam samo otisao u krevet, zaspao i bez budjenja spavao do jutra. retko mi se desava tako nesto. pre toga bio skroz ok

47 minutes ago, Tsai said:

I dalje pozitivan :(

grlo prestalo odavno, sline prestale, malo malaksalost i konfuzija u glavi povremeno (moze biti i da je od izbora)

u petak subotu ćeš biti ko nov a onda pravac ulica

• Popular Post

Mogao je ovih dana da svrati bar u neki opštinski odbor SNS, kobajagi da se preda.

• Popular Post

The Dude Dancing GIF by The Dude Perfect Show

čestitamo na situaciji

Bravo @Tsai

Cisto da napomenem da mnoge apoteke vise nemaju brze covid testove, ali gotova svaka "Ivancic i sin" ima

• Popular Post

kod mene sumnja na miokarditis, uz perikarditis koji imam 2. put (oba poslije viroze, pretpostavka kovida, kucni test negativan)

znacu valjda u nedelju, poslije magnetne rezonance

ono, muka mi je

Background Picker
Customize Layout