December 13, 20231 yr 29 minutes ago, Sandradjer said: @x500 Izvesti sta rekose doktori, ozbiljno tretiraju koronu? Brz oporavak zelim Trenutno je sutuacija stabilna, temperatura oko 38. Terapija bez antibiotika. Ceka se rezultat brisa grla. Edited December 13, 20231 yr by x500
December 14, 20231 yr Ovako sad i moj kolega: njegova zena je bila na bozicnoj veceri sa firmom, njih desetoro. Dva dana posle nekoliko njih se javilo prvo da imaju stomacni virus a potom da je kovid; tako je i kod nje. Sali se on i kaze "da li da idem kod majke dok zenu ne prodje?" U kraju cujem da su to bas cesti simptomi ovog nemackog talasa - kao stomacni virus i obavezno temperatura uz to. Mi smo dakle dobro prosli sa nasom varijantom koju smo doneli iz Spanije! Samo sam ja jos uvek kao pregazena, muz je dobro.
December 23, 20231 yr Evo i treceg kovida :( Malo me grlo grebalo pa reko da se testiram jer je trebalo da idem na neke dve proslave danas. sranje 4 vakcine, 3 kovida. Napet rezultat
December 23, 20231 yr Evo, poslije pune tri godine još jedna tura, nakon 2 dana čini mi se da će bit puuuno lakše. Edited December 23, 20231 yr by Zis
December 26, 20231 yr I dalje pozitivan :( grlo prestalo odavno, sline prestale, malo malaksalost i konfuzija u glavi povremeno (moze biti i da je od izbora)
December 26, 20231 yr mada sam sinoc oko 9 osetio odjednom takav umor da sam samo otisao u krevet, zaspao i bez budjenja spavao do jutra. retko mi se desava tako nesto. pre toga bio skroz ok
December 26, 20231 yr 47 minutes ago, Tsai said: I dalje pozitivan :( grlo prestalo odavno, sline prestale, malo malaksalost i konfuzija u glavi povremeno (moze biti i da je od izbora) u petak subotu ćeš biti ko nov a onda pravac ulica
December 26, 20231 yr Popular Post Mogao je ovih dana da svrati bar u neki opštinski odbor SNS, kobajagi da se preda.
December 29, 20231 yr Cisto da napomenem da mnoge apoteke vise nemaju brze covid testove, ali gotova svaka "Ivancic i sin" ima
December 29, 20231 yr Popular Post kod mene sumnja na miokarditis, uz perikarditis koji imam 2. put (oba poslije viroze, pretpostavka kovida, kucni test negativan) znacu valjda u nedelju, poslije magnetne rezonance ono, muka mi je