July 18, 20204 yr 4 minutes ago, InvisibleLight said: sad pici sama na more 7 dana, zasluzila si Sad svakako moram da budem u izolaciji 14 dana ali neki Zlatibor u avgustu ne gine. Sama nigde više, ne mogu da sačekam decu da zagrlim
July 18, 20204 yr Just now, Valkyrie said: Sad svakako moram da budem u izolaciji 14 dana ali neki Zlatibor u avgustu ne gine. Sama nigde više, ne mogu da sačekam decu da zagrlim jooj. salim se naravno, pregrmela si ovo, sad opustenije sve..:)
July 18, 20204 yr 3 hours ago, Valkyrie said: kome treba plazma (ne daj bože) - tu sam! plazma stiksi sa lješnjakom - to bi bilo nešto svaka ti čast na živcima brz oporavak ti želim!
July 18, 20204 yr 7 hours ago, Valkyrie said: Stigao mi je negativan nalaz, došla je dr lično da me obraduje i da mi kaže da će me danas otpustiti kući Uradiće mi sad još jedan rtg i to je to. Hvala svima što ste bili podrška, kome treba plazma (ne daj bože) - tu sam! Bravo Valk!
July 18, 20204 yr Brao@Valkyrie!Jel to zadnji ppp borac!?Svi su sigurica sad? .... Shiit has hit the fan!
July 18, 20204 yr Slazem seE taman sam se zabrinuo kako je neko krenuo da druka kolege iz branše zbog FB postova, da su i tebe smardeljali .... Shiit has hit the fan!
July 19, 20204 yr Brao[mention=308]Valkyrie[/mention]!Jel to zadnji ppp borac!?Svi su sigurica sad? .... Shiit has hit the fan! shto, nemosh dochekat da vratish kloaku sent from bubamoto
July 19, 20204 yr shto, nemosh dochekat da vratish kloaku sent from bubamotoZnaš me, znam te... .... Shiit has hit the fan!