July 18, 20204 yr 51 minutes ago, Valkyrie said: Brate Moco, ništa lično, ali pas mater državi kojoj je to okej Slazem se
July 18, 20204 yr valjda se znaju prioriteti, ti sto drzavi prave velike pare imaju pravo i na bolje zdravstvene uslove, ajde bogati, nismo vise u socijalizmu!
July 18, 20204 yr Popular Post Stigao mi je negativan nalaz, došla je dr lično da me obraduje i da mi kaže da će me danas otpustiti kući Uradiće mi sad još jedan rtg i to je to. Hvala svima što ste bili podrška, kome treba plazma (ne daj bože) - tu sam!
July 18, 20204 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Stigao mi je negativan nalaz, došla je dr lično da me obraduje i da mi kaže da će me danas otpustiti kući Uradiće mi sad još jedan rtg i to je to. Hvala svima što ste bili podrška, kome treba plazma (ne daj bože) - tu sam! živa i zdrava bila još duuuuugo
July 18, 20204 yr 11 minutes ago, Valkyrie said: Stigao mi je negativan nalaz, došla je dr lično da me obraduje i da mi kaže da će me danas otpustiti kući Uradiće mi sad još jedan rtg i to je to. Hvala svima što ste bili podrška, kome treba plazma (ne daj bože) - tu sam! Ja jedem samo mlevenu Sad odmaraj, zasluzila si