July 1, 20204 yr Sta sve pijes? Ja popio ferveks i sisam neke tablete za grlo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
July 1, 20204 yr bukvalno svi drugari iz rodnog grada su koronasi sem jednog. doduse, niko potvrdjen posot nema testova, ali vsi simptomi. prokuzenost dole je jedno 70%. @Valkyrie drzi se, ali cim forumasis znaci da si ok Edited July 1, 20204 yr by Кристофер Лумумбо
July 1, 20204 yr 10 minutes ago, Jozef K. said: Tako je počelo i kod mene. Sada je uglavnom 38. Kreni sa Hemomicinom!!!
July 1, 20204 yr Glupo pitanje, kako da dođe do hemomicina? U BG ne znam nijednu apoteku koja će ga prodati bez recepta.
July 1, 20204 yr 10 minutes ago, Moća said: Sta sve pijes? Ja popio ferveks i sisam neke tablete za grlo. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Alpha D3, zn plus c, Marisol u nos, imunilflor, hemomicin i probiotik, po potrebi panadol 8 minutes ago, Valkyrie said: Mislim da smo zreli za topik PPP Koronaši. Može da ne spamujemo 1 minute ago, steins said: Kreni sa Hemomicinom!!! Počeo sam u ponoć. Poslušao sam te. Tri dana po jednu?
July 1, 20204 yr 1 minute ago, Sammael said: Glupo pitanje, kako da dođe do hemomicina? U BG ne znam nijednu apoteku koja će ga prodati bez recepta. Dao sam ime doktorke koja se inače ponudila da napiše recept i svoje naravno.
July 1, 20204 yr 8 minutes ago, steins said: Kreni sa Hemomicinom!!! Ja ne smem hemomicin, šta je alternativa?
July 1, 20204 yr 20 minutes ago, Valkyrie said: Mislim da smo zreli za topik PPP Koronaši. ne znam koliko je cimanje nekome da ode unazad i povadi par postova, pre svega @steins sto je pisao. ali bi bilo super da imamo takav topik i da na njemu ljudi iznose i informacije kako su. ja bar mislim da bi bilo korisno. ali razumem i ako mislite da je previse intimno ili moze da naskodi necijem stanju. drzim fige za sve vas koji prijavljujete da ste zarazeni. PPP-4-ever!!! Edited July 1, 20204 yr by Svarog
July 1, 20204 yr ranije nam nije trebao sad nam treba. to govori neshto o situaciji, na priimeru jedog supersvesnog superodgovornog i zapravo superizolovanog babla Edited July 1, 20204 yr by gospa buba
July 1, 20204 yr 3 minutes ago, gospa buba said: dajte neki epskiji naslov molim vas! ovo ko tifusari A kao niste?