July 18, 20222 yr Bili u DZ. Ponovili antigenski, pozitivan s pika. Pluća ok, saturacija ok Dali mu molnupiravir (Lagevrio) . Neko već pio ? Iskustva ? Ja sam malo uplašena od tog leka ? Verovatno nešto tripujem.
July 18, 20222 yr 16 minutes ago, dùda said: Bili u DZ. Ponovili antigenski, pozitivan s pika. Pluća ok, saturacija ok Dali mu molnupiravir (Lagevrio) . Neko već pio ? Iskustva ? Ja sam malo uplašena od tog leka ? Verovatno nešto tripujem. pio ja, mislim u martu. isto dijabetes. sve ok bilo.
July 18, 20222 yr 2 hours ago, dùda said: Bili u DZ. Ponovili antigenski, pozitivan s pika. Pluća ok, saturacija ok Dali mu molnupiravir (Lagevrio) . Neko već pio ? Iskustva ? Ja sam malo uplašena od tog leka ? Verovatno nešto tripujem. Pio ga i ja u Martu...sredio situaciju za dan-dva.
July 18, 20222 yr I muž moje drugarice odmah dobio taj lek bez ikakvih drugih antibiotika. Bolje mu je drastično. Želim brz oporavak gos'n Dudi a tebi da omakneš kao nindža!
July 20, 20222 yr On 18.7.2022. at 18:08, Valkyrie said: I muž moje drugarice odmah dobio taj lek bez ikakvih drugih antibiotika. Bolje mu je drastično. Želim brz oporavak gos'n Dudi a tebi da omakneš kao nindža! Brz oporavak. Dudu ce da preskoci korona, malo ce da pojaca imunitet, razmazi muza