July 17, 20222 yr Popular Post 14 minutes ago, Sandradjer said: @dùda Testirali se? Kako ste, muz i ti? Muž ima potpuno iste simptome kao kum. Kum pozitivan, muž se jutros testirao, negativan . Temperaturu krenula, za sada sasvim mala. Ja ok, nemam nikakvih problema za sada . Hvala što se interesuješ
July 17, 20222 yr 3 hours ago, dùda said: Muž ima potpuno iste simptome kao kum. Kum pozitivan, muž se jutros testirao, negativan . Temperaturu krenula, za sada sasvim mala. Ja ok, nemam nikakvih problema za sada . Hvala što se interesuješ Samo opusteno, leskarenje, tecnost
July 17, 20222 yr Nosite masku oboje u prostorijama koje morate da dijelite, što vise luftiranja I ventilacije. Ja sam se izolovala u sobi, nosila masku stalno vani, pazila da ne diram ništa i nisam prenijela dalje iako imamo jedan wc. A zarazan je soj, zakačila sam ga za mozda 10-15 minuta provedenih u sobi sa otvorenim balkanskim vratima. A još, ako dijeliti kupatilo, da držiš četkicu za zube i možda peškir u drugoj prostoriji. Edited July 17, 20222 yr by djili
July 17, 20222 yr E nemam nerava za to jbg . Sedimo u istoj prostoriji bez maske, jedemo za istim stolom, doduše udaljeni smo uvek ta 2 m, a i kubatura u prostoriji je dobra. Leto je pa se često otvara. Jedino spavam u drugoj sobi i koristim drugo kupatilo. Večeras sam ga i masirala sirćetom jer temperatura (već preko 38). Tad smo bili oboje sa maskama. Više od toga baš ne mogu. Virus je očigledno jako lako prenosiv, negde bih pogrešila kakogod. Videćemo, mislim da je samo pitanje vremena kad će i mene dohvatiti. Edited July 17, 20222 yr by dùda
July 17, 20222 yr A ne mora biti, ljudi su najzarazniji na početku, prije nego što se pokažu simptomi. Ovde kažu da se bolesnik izoluje prvih pet dana od početka simptoma, a onda, ako je prošla temperatura, još pet dana sa maskom. Pripazi se koliko možeš.
July 17, 20222 yr Popular Post Evo da se prijavim i ja. Muz i ja ocigledno pokupili na aerodromu ili u avionu, pri povratku sa Kefalonije. Testirani pozitivno, malo povisena temp, par dana, slomljeni, njega bolelo grlo, mene nije, za tri dana smo bili ok. Saturacija sve vreme odlicna. Bez stomacnih problema. Svi nalazi su nam sada dobri, bolovanje zakljuceno, test sada negativan. Rekli nam u kovid ambulanti da se ne forsiramo sledecih mesec dana i da pijemo vitamine. Vakcinisani smo sa dva kineza i dva fajzera. Culo ukusa sve vreme ok, mirse nismo osecali par dana. Bas bih volela da znam koji soj smo nahvatali.
July 18, 20222 yr Muž jutros pozitivan na ponovljenom brzom testu. Temperatura ide do 38,2 ali i pada. Pošto je dijabetičar, otići ćemo danas u DZ, neka bude u sistemu, zlu ne trebalo. Ja i dalje ok .
July 18, 20222 yr Just now, dùda said: Muž jutros pozitivan Ovo mu je prvi put da je pozitivan na koronu? Jel prelezao ranije? Zelim uspesan oporavak.
July 18, 20222 yr 21 minutes ago, Milosh76 said: Ovo mu je prvi put da je pozitivan na koronu? Jel prelezao ranije? Zelim uspesan oporavak. Hvala. Prvi put korona u našoj kući.