Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

2 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ništa određeno. Rekao nešto kao - to je strašno šta oni rade. I pogledao rentgen. 

Verovatno je mislio na njihove cene. 

Ja sam ono veče platila pregled+krv+infuzuju 12500 i posle skener 19000. Odrali me, i novčanik mi dobio koronu od muke :wacko:

• Replies 8k
  • Views 766.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

11 minutes ago, Valkyrie said:

Ja sam ono veče platila pregled+krv+infuzuju 12500 i posle skener 19000. Odrali me, i novčanik mi dobio koronu od muke :wacko:

Toliko bi otprilike platila u Spaniji u skupoj privatnoj klinici, a verovatno i nesto manje.

Auuu jbte

.... Shiit has hit the fan!

Cari urusavanja javnog zdravatva, 'sve privatizirat, vazduh,vodu, mamu,tatu..'

1 hour ago, Valkyrie said:

Тако нешто је платила, само што није морала скенер него рентген и без инфузије. Нисам је ни питао колико је укупно све платила...

Skener im je do 22h 12000 a posle 22h 19k

Dok sam ja sačekala red (a imala zakazano oko 21) i posledično se strmeknula do infuzije - prođe 22 sata i naplate mi skuplju tarifu. 

To samo meni može da se desi. 

• Author
4 hours ago, Frank Pembleton said:

Čekaj može da se testira ako se plati ili si morao da pokažeš papire za sl put?

.... Shiit has hit the fan!

Niko nista ne pita, samo treba da imas licnu kartu i uplatnicu da si uplatio 6000 dinara.

44 minutes ago, Valkyrie said:

Skener im je do 22h 12000 a posle 22h 19k

Dok sam ja sačekala red (a imala zakazano oko 21) i posledično se strmeknula do infuzije - prođe 22 sata i naplate mi skuplju tarifu. 

To samo meni može da se desi. 

JBT, trebalo bi da uvedu kao na pumpama ovde, da vazi cena koja je bila kada si uhvatila crevo da sipas gorivo, a ne ona koja je po dolasku na kasu. Sramota.

• Author
3 hours ago, goofs said:

koliko brzo ide red?

Ja sam zavrsio do 10 i 15. Stao sam u red u 15 do 8 i bilo je nekih 100 ljudi ispred. U pocetku je bilo sporo oko 8 kad su poceli da rade ali su se kasnije ubrzali. Da, proslo je ispred mene bar jos jedno 30-tak ljudi jer daju prednost onima koji dolaze sa malom decom. Navodno rezultati bi trebalo da budu za 48 sati najkasnije.

Moja žena se testirala u petak popodne, dobila rezulat u nedelju. Tj. našla se na bazi, nisu joj poslali mejl...

1 minute ago, Hamlet Strašni said:

Moja žena se testirala u petak popodne, dobila rezulat u nedelju. Tj. našla se na bazi, nisu joj poslali mejl...

uzmi zeni oksimetar i pratite zasicenje, ako padne idite u bolnicu.

20 minutes ago, BarryWhite said:

Ja sam zavrsio do 10 i 15. Stao sam u red u 15 do 8 i bilo je nekih 100 ljudi ispred. U pocetku je bilo sporo oko 8 kad su poceli da rade ali su se kasnije ubrzali. Da, proslo je ispred mene bar jos jedno 30-tak ljudi jer daju prednost onima koji dolaze sa malom decom. Navodno rezultati bi trebalo da budu za 48 sati najkasnije.

Tnx. Znaci ne gine ti 2-3 sata cekanja, kako god da obrnes.

Ajd, valjda ces dobiti dobar (negativan) rezultat. Ti covece kad se sve ovo zavrsi knjigu da napises - "U doba korone pobedio sam malariju" :thumbsup:

29 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Линк ка тој бази? 

Другар се јуче тестирао у Вељка Дугошевића. Рекли му да ће добити резултат за 7 дана. 

Edited by dekki

1 hour ago, dekki said:

Линк ка тој бази? 

Другар се јуче тестирао у Вељка Дугошевића. Рекли му да ће добити резултат за 7 дана. 

Tamo ih ima od prvog jula da još čekaju rezultate. Ja evo čekam od 3.7.

7 hours ago, beta kentauri said:

čuvajte se

belmedic se poodavno ofucao što se tiče kvaliteta a razbijaju sa cenama usluga.

To je zato što je bračni par Knežević odlučio da je vreme da se klinika proda, pa se više fokisiraju na traženje potencijalnog kupca nego na kvalitet sopstvene usluge.

Background Picker
Customize Layout