Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post
18 hours ago, Milosh76 said:
Nisam znao to za test...

Mereno malopre, zena 37.8, popila je eferalgan, ja 36.8.

Sutra prepodne idemo u ambulantu, a ocekujem da 3 fajzera odrade posao i kod nje i kod mene.

Da se nadovezem.

Zena(dijabeticar) pozitivna, kaze Dr laksa slika. Blago grebuckanje grla, temp najvisa 37.8, cudan osecaj u karlici(kao kad se sedi na ladnom betonu, pa se prehlade jajnici), suvoca u grlu koja povremeno tera na kasalj. Receno da ce secer mozda da varira, da ga kontrolise redovno(to vec radi) dobila C i D vitamin, kontrola u petak uz ponovljenu krvnu sliku i CRP. Krvna slika i CRP u granicama.

Ja negativan na antigenski, krvna slika dobra, CRP 5.3 granica 5.

Grebucka me grlo, najvisa temp 37.2, oko 16h bila okruglo 37, pre pregleda oko 10 bila 36.4. Curi mi nos, mada mene bije kijavica stalno u sezoni oktobar-april.

Dr kaze da sam skoro sigurno pozitivan, otvorio bolovanje i novi antigenski i krvna slika +DDimer i CRP u utorak.
Dobio vitamine, probiotik i podravkinu supu :D

Edited by Milosh76

• Replies 8k
  • Views 766.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Brz oporavak!

1 hour ago, kipo said:

Zagrijavanjem nogu su sestre nekad osjetno spustale temperaturu djeci. Probacu i ovo.

kazu da hladan mokar peskir stavljen oko vrata pomaze kod covid glavobolja

@Sammael možda mogu da te umirim za tu  temperaturu jer sam i sama pre godinu dana imala situaciju da sam više od dve nedelje imala tu "sitnu" temperaturu, i koleginica me poslala kod nekog infektologa, koji mi je na kraju objasnio (obzirom da je krvna slika bila super) da ume da se desi da organizam sam nastavlja da diže temperaturu nedeljama nakon napada virusa, samo što ranije nismo tako revnosno potezali za toplomerima i nakon što počnemo da se osećamo bolje pa nismo mogli da primetimo da je i dalje blago povišena.

@Milosh76 

pa ti ćeš čoveče posle svega što si prošao da razviješ imunitet na ebolu i ko zna šta još :D 

brz oporavak, držite se oboje  

ed.

u vezi tih dugih temperatura 

mene jednom posle neke operacije nisu zbog toga hteli nikako da puste kući , a sve oko 37,2. dok se neka matora profesorka nije naljutila i rekla da me puštaju a meni da bacim toplomer 

tako i bi :D 

Edited by dùda

3 hours ago, Mos said:

Zeko, trazio sam je par puta u DMu i Liliju i nisam nasao. Gledale me bledo one prodavacice, mozda sam trebao da kazem kako mi je Dr. Nestorovic preporucio pa da naruce. :D

Имаш у Бену апотекама. На сајту можеш да видиш и у којим.

https://shop.benu.rs/srebrna-kap-sa-mentom-i-eukaliptusaom

Edited by NiZdr

1 hour ago, dùda said:

@Milosh76 

pa ti ćeš čoveče posle svega što si prošao da razviješ imunitet na ebolu i ko zna šta još :D 

brz oporavak, držite se oboje  

ed.

u vezi tih dugih temperatura 

mene jednom posle neke operacije nisu zbog toga hteli nikako da puste kući , a sve oko 37,2. dok se neka matora profesorka nije naljutila i rekla da me puštaju a meni da bacim toplomer 

tako i bi :D 

miloš je k'o ova moja svastika, samo još koleru nije zapatila u ovim kovid danima :rolf:

nisu jedini [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Meni je pre 2-3 dana konacno pocela da popusta malaksalost. Pre toga je prava muka bilo otici do obliznje pijace. Proslo je otprilike mesec dana od prvih simptoma. Kada se setim one glavobolje, iz dana u dan, i sada me uhvati nervoza.

Mene glava boli već deset dana, al ja sve kapiram promena vremena. Kakve su te omikron glavobolje, oštar ili tup bol, koji deo glave?

Kod mene je bio ostar u predelu sinusa, sa desne strane pretezno. I tako skoro dve nedelje.

9 hours ago, Svemir Zeka said:

Pisala ja, ne znam da li su ljudi probali onu moju srebrnu vodu :lolol: meni i dalje radi posao. Sinalzan se zove, ali s mentom ili crveni (probala sam i taj, on je još jači)

Probao i ja, ali nije bolji efekat od nafazola... I ovo moram da spricam par puta dnevno, ja se sve nadao resenju koje ce mi otpusiti nos zauvek. :D

Ima u Benu apotekama, ja kupio 1 s eukaliptusom, i 1 s brsljanom, oko 400 kinti je 1 bocica ako se dobro secam. 

1 minute ago, Plajvi said:

Probao i ja, ali nije bolji efekat od nafazola... I ovo moram da spricam par puta dnevno, ja se sve nadao resenju koje ce mi otpusiti nos zauvek. :D

Ima u Benu apotekama, ja kupio 1 s eukaliptusom, i 1 s brsljanom, oko 400 kinti je 1 bocica ako se dobro secam. 

Pa bolje jer je nećeš sjebati sluznicu nosa, što nafazol radi. Ovo samo moraš redovno da apdejtuješ. I da se nadaš da nećeš poplaviti kao onaj neki s yt što je postao štrumpf :D

18 hours ago, Moća said:

Jel ima neki narodni lek za otpusavanje nosa? Ne bi da spalim nos nafazolom ali bukvalno ne mogu da disem bez njega.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Malo soli (idealno morske) otopis u vodi i to ustrcavas u nosnicu spricem. Efekat kao kad te na moru zapljusne talas pa nos procuri. 

18 hours ago, Moća said:

Jel ima neki narodni lek za otpusavanje nosa? Ne bi da spalim nos nafazolom ali bukvalno ne mogu da disem bez njega.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Pisala sam već, probaj "tuš za nos", kod mene obično dobro radi (pogotovo za sinuse)

Background Picker
Customize Layout