Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Odlično sam prošla, na opisu snimka piše da su promene na plućima u regresiji. 
Krvna slika super, crp mi opao na 1,3. 

Sad samo čekam 1 negativan bris i da me puste na kućno lečenje. 
Brao!
Jel kući ili u Arenu?

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 8k
  • Views 766.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

6 hours ago, Paul Gompitz said:

Kad se uzme previse Aspirina "zeludacni problem" je krvarenje, a Pantoprazol nije lijek protiv krvarenja nego protiv viska zeludacne kiseline. Dakle, ne pomaze. 

Da, on je IPP i sluzi da oblozi zeludac u toj borbi. Meni je odmah sutradan po uzimanju pomogao, a imala sam rane svuda po zelucu. Dr gastroenterolog mi je rekla da izbegavam aspirin i ibuprofen a ako bas moram da ih uzmem, onda pantoprazol pola sata pre.

Edited by I*m with the pilots

Moja žena negativan test u petak. Temperatura skočila juče. Danas joj konstatovali promene na plućima. Ipak je jbn kovid

pa kako jebote???!!! kako se ona oseca sad?

Auuu
Držite se
Javljaj

Just now, Hamlet Strašni said:

Moja žena negativan test u petak. Temperatura skočila juče. Danas joj konstatovali promene na plućima. Ipak je jbn kovid

Koji test? Serološki ili bris? Danas saznam da je u onih hiljade testiranih dnevno, iz kojih izvlače onih 3% pozitivnih ulaze i testovi na antitela, koja rade i zdravi ljudi koji idu na lečenje drugih bolesti, pa im treba za prijem u bolnicu ili za posao... a tačan je u max. 60% slučajeva.

Broj briseva u toj cifri se ne zna, ali je mali, ne objavljuju ga jer ovako deluke da mnoooogo testiramo.

Bris je.radila na Torlaku

Dobro se oseća, tj bolje. Sad joj je i temperatura pala. 

Mora u ambulantu da ide da joj kažu da li.je za hospitalizaciju

Javljaj kako je, biće valjda sve OK.

Koji test? Serološki ili bris? Danas saznam da je u onih hiljade testiranih dnevno, iz kojih izvlače onih 3% pozitivnih ulaze i testovi na antitela, koja rade i zdravi ljudi koji idu na lečenje drugih bolesti, pa im treba za prijem u bolnicu ili za posao... a tačan je u max. 60% slučajeva.
Broj briseva u toj cifri se ne zna, ali je mali, ne objavljuju ga jer ovako deluke da mnoooogo testiramo.
Pa to kad mi je kumče bilo doktorka ga nazvala uveče i rekla:
Molim te iako je negativan test, ponašaj se kao da si pozitivan...

Bris je.radila na Torlaku

Dobro se oseća, tj bolje. Sad joj je i temperatura pala. 

Mora u ambulantu da ide da joj kažu da li.je za hospitalizaciju
O jbm mu miša...
Drži se...
I javni ovde

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Kako moze da ima promene na plucima (upalu?) ako nije imala temperaturu do juce? :huh: to mi je mnogo cudno.

Imam par individua u okruzenju koje nemaju simptome - nema temp, nista kasalj, cula mirisa/ukusa ok - ali su raspali i umrtvljeni ko da ih je tramvaj pregazio. Da ga jbes koliko je sve ovo cudno.

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Rentgen? 

Hajde sa srećom. Samo što pre terapiju započnite.

7 minutes ago, Jozef K. said:

Rentgen? 

Hajde sa srećom. Samo što pre terapiju započnite.

Kakva je s tobom situacija?

Dobro je. Praktično mislim da je sve prošlo. Po malo kašlja, ali nije zabrinjavajuće. Daleko manje nego pre neki dan. U petak ponovo testiranje. Samo sada se danima čeka na rezultate.

Background Picker
Customize Layout