January 20, 20223 yr Propolis u spreju je odlican za bolno grlo, a za kasalj neki sirup po preporuci doktora ili apotekara najbolje.
January 20, 20223 yr Da li je promuklost karakteristicna za Omikron? Ucestalo poslednjih mesec dana srecem ljude koji su promukli po par dana..
January 20, 20223 yr 1 hour ago, Friend said: Da li je promuklost karakteristicna za Omikron? Ucestalo poslednjih mesec dana srecem ljude koji su promukli po par dana.. jeste
January 20, 20223 yr Popular Post Bome, uradio antigenski - pozitivan. Juče me malo greblo grlo, ali niht drugo, ni temperatura, ni umor, ni kašalj, čak sam za vreme ručka odtrčao 8km (kreten). Ajde, bio blaago umorniji nego ranije, sinoć lego oko 11, probudio se u 8. Vidim ja i dalje me golica grlo i blaaagi kašalj (nije ni blizu reči "bol"), pa reko' ajde da uradim antigenski kod kuće - dve crte kao vrata. Bem li ga, za sada ne bih da mrdam nigde, nešto se nadam da ako je ovakvih bilo prvih (skoro) 48h, da neće ići na lošije. Dve astre i fajzer, ako nekog zanima.
January 20, 20223 yr 1 hour ago, Friend said: Da li je promuklost karakteristicna za Omikron? Ucestalo poslednjih mesec dana srecem ljude koji su promukli po par dana.. dva dana pošto sam t° izgurao imao sam promuklost kao nikad bukvalno sam imao utisak da su mi glasne žice zacementiranetm e @Marvin (Paranoid Android) muha, međed Edited January 20, 20223 yr by kud u maglu Simoviću
January 20, 20223 yr 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: e @Marvin (Paranoid Android) muha, međed Ako sam ja muha tu, da kupim venac već
January 20, 20223 yr 4 hours ago, Dankan Ajdaho said: Šta se preporučuje za kašalj, izgleda da mi je ćerka pobrala, kaže da kašlje kao konj? preporucuje se poseta lekaru :P a sad ozbiljno: preporucuje se poseta lekaru. 2 hours ago, Friend said: Da li je promuklost karakteristicna za Omikron? Ucestalo poslednjih mesec dana srecem ljude koji su promukli po par dana.. o, daaa. ja prvi dan bukvalno ostao bez glasa, zvucao sam ko marko nicovic 45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne brt, muha je omikron, a ti si međed jeste, najbolje da je on medjed :P
January 20, 20223 yr 1 hour ago, Grunf said: jeste, najbolje da je on medjed :P Nalazim ovo uvredljivim.
January 21, 20223 yr Žena noćas slomljena, 37.4 grlo, ode u kovid ambulantu...Kaže da je već za antigenski red do izlaza ali ide...Ja ništa.Znam da ste pisali da možda ne treba odma, no ona sa istorijom plućnih bolesti nema taj "luksuz"... ... Shiit has hit the fan
January 21, 20223 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Žena noćas slomljena, 37.4 grlo, ode u kovid ambulantu... Kaže da je već za antigenski red do izlaza ali ide... Ja ništa. Znam da ste pisali da možda ne treba odma, no ona sa istorijom plućnih bolesti nema taj "luksuz"... ... Shiit has hit the fan Vakcinisana naravno? Ima li jos neki simptom? I kako ti je mama?
January 21, 20223 yr Popular Post Vakcinisana naravno? Ima li jos neki simptom? I kako ti je mama?Tri puta 2x rus +fajzer.Keva dobro, nema sad ni temperaturu.Pu pu pu... ... Shiit has hit the fan
January 21, 20223 yr Popular Post zaključilo mi bolovanije, za sve vrste aktivnosti dr dao pauzu 30 dana da se organizam potpuno oporavi