January 6, 20223 yr ja dobio papir, isti kao i kod vakcinacije samo je u zaglavlju potvrda o rezultatu testiranja na sars cov2
January 6, 20223 yr Meni to nisu dali, ali vidim sad na eUpravi da sam već evidentiran i da imam sertifikat koji će važiti od 19.01. do 04.07.
January 6, 20223 yr 1 minute ago, napadaj said: Meni to nisu dali, ali vidim sad na eUpravi da sam već evidentiran i da imam sertifikat koji će važiti od 19.01. do 04.07. Prijavu bolesti radi lekar u kovid ambulanti.
January 6, 20223 yr rezime današnjeg dana: uradili mi antigenski, pozitivan sam. od terapije paracetamol i c vitamin, a dr mi je ponudila i neki kineski lek za koronaše kog su od skora dobili, posle savetovanja sa njom ga nisam uzeo(zbog 3 vakcine i lake kliničke slike) radim laboratoriju u ponedeljak i kontrolni pregled u utorak ps u medicini rada na nbg su apsolutni carevi, sve ukupno sam proveo tamo 45 min sa sve čekanjem rezultata testa od 30min(koje sam proveo u luksuznom automobilu nemačke proizvodnje) stay safe [emoji813]Drži se!Moguće da je taj lek Favipiravir.I drago mi je da nisi dugo čekao i da se Medicina rada vratila na staze stare slave dobre organizacije.[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]... Shiit has hit the fan
January 6, 20223 yr Ovo kako je krenulo, biće vrlo teško izbeći zaražavanje narednih dana. Držite se svi, lake simptome i brz oporavak želim.
January 6, 20223 yr 1 hour ago, Ras said: Prijavu bolesti radi lekar u kovid ambulanti. Skapirao, nego sam mislio da daju i neke papirne izveštaje.
January 6, 20223 yr svima zelim da se dobro drze i da sto pre ozdrave, dok mi ostali sedimo u cekaonici
January 6, 20223 yr 14 minutes ago, napadaj said: Skapirao, nego sam mislio da daju i neke papirne izveštaje. ja sam dobio i napismeno
January 6, 20223 yr A da malo odmarate vi pozitivni! Ajde na spavanje... caj, doza vitamina, i laganeze u horizontalu.
January 6, 20223 yr 8 minutes ago, dùda said: Kako sad stoje stvari ? Mora se ići u kovid ambulantu gde pripadaš ? mene danas dva puta pitali kom dz-u pripadam