January 5, 20223 yr Zaboravio sam sada, kako bese rade oni antigenski? Ako je neko lazno negativan, ima li poente da ponovi testiranje sutradan? Zenska polovina nesto bolesljiva, ali negativna na antigenskom, sto je super, ali zelimo da budemo sigurni, a doci do PCR testa je trenutno nemoguce.
January 5, 20223 yr 11 minutes ago, goofs said: Zaboravio sam sada, kako bese rade oni antigenski? Ako je neko lazno negativan, ima li poente da ponovi testiranje sutradan? Zenska polovina nesto bolesljiva, ali negativna na antigenskom, sto je super, ali zelimo da budemo sigurni, a doci do PCR testa je trenutno nemoguce. Moze da ponovi brzi test. Znam dvoje pozitivnih koji su dobili taj pozitivan tek treci put, oboje treci/cetvrti dan od pojave simptoma
January 5, 20223 yr Joooj @Filozof manijak ti si baš prošao pakao sa svojima držim palčeve za oca, ti ćeš biti ok, kapiram da već jesi
January 5, 20223 yr Popular Post 2 hours ago, gospa buba said: ovim tempom ce kolaps svega biti vrlo brzo. (makar su nam popravili lift na vreme ) Mene danas zvala sekretarica da su zakazali testiranje inteligencije za konkurs za nastavnike za 17. Ja pomenem da imamo, računam dal mi do tad prolazi dal ne... Žena kaže nećemo ništa da im pišemo do 17. će ionako biti potpuni kolaps bolje da oni otkažu nama EDIT Maksimalni bedak je što žena ima kontrolni skener za mozga operaciju 12, to me već užasava ali sam u fazonu samo da se ona ne stresira pa sam najbolji muž dasa i provajder do daljnjeg. Inače je situacija s tom operacijom da se ubiješ, zbog svega ovoga, do sad bi ušla u oporavak sto puta... Ceo njen flegmatični mozak koji me često nervira sad cenim kao najveći blagoslov. Nije hitna operacija ali valjalo bi da je vidimo na horizontu, bili smo stvarno dobri Deda Mraze Edited January 5, 20223 yr by Hermetico
January 5, 20223 yr 15 minutes ago, goofs said: Zaboravio sam sada, kako bese rade oni antigenski? Ako je neko lazno negativan, ima li poente da ponovi testiranje sutradan? Zenska polovina nesto bolesljiva, ali negativna na antigenskom, sto je super, ali zelimo da budemo sigurni, a doci do PCR testa je trenutno nemoguce. Meni je bio negativan rezultat uvece kada je cimer prijavio da je on pozitivan, sto se i meni pokazalo vec sledeceg jutra.
January 5, 20223 yr 3 minutes ago, Hermetico said: Mene danas zvala sekretarica da su zakazali testiranje inteligencije za konkurs za nastavnike za 17. Ja pomenem da imamo, računam dal mi do tad prolazi dal ne... Žena kaže nećemo ništa da im pišemo do 17. će ionako biti potpuni kolaps bolje da oni otkažu nama Mudro zbori. A ako ne bude kolaps nekim cudom vi cete se oporaviti do tada. Imate li nekih tegoba?
January 5, 20223 yr 1 minute ago, Sandradjer said: Mudro zbori. A ako ne bude kolaps nekim cudom vi cete se oporaviti do tada. Imate li nekih tegoba? Nemamo, meni malo cureo nos i dupe sad ni to. A to mož bude zbog bilo čega nos mi curi celu zimu a proliv je bio jednokratan isto je mogo biti i inače. Snaga ful
January 5, 20223 yr 38 minutes ago, goofs said: Zaboravio sam sada, kako bese rade oni antigenski? Ako je neko lazno negativan, ima li poente da ponovi testiranje sutradan? Zenska polovina nesto bolesljiva, ali negativna na antigenskom, sto je super, ali zelimo da budemo sigurni, a doci do PCR testa je trenutno nemoguce. Nek ponovi sutra, nema šta da izgubi jbg.
January 5, 20223 yr 31 minutes ago, Hermetico said: Nemamo, meni malo cureo nos i dupe sad ni to. A to mož bude zbog bilo čega nos mi curi celu zimu a proliv je bio jednokratan isto je mogo biti i inače. Snaga ful Isto, imao sam proliv juče popodne i to je to.
January 5, 20223 yr Popular Post 4 hours ago, dùda said: @Boza_zvani_Pub da se javi kako je Sada kad sam se vec prijavio ovde hajde da se javljam… Danas je prvi dan skroz bez temperature, moze se reci da je najbolji do sada. Umor, bol u misicima, glavobolja i kasalj i dalje prisutni stalno. Na antibiotik sam izgleda alergican i samoinicijativno sam prestao da ga pijem posle 2 dana. Nije mi se mililo da idem u kovid ambulantu 3. put u 4 dana i cekam 10h samo da bi mi zamenili antibiotik pa sam otisao privatno (i to sam jedva nasao termin kod pulmologa) sa dosadasnjim rezultatima iz kovid ambulante. Tu su mi opet radili krvnu sliku i bolja je nego pre 3 dana. Poslusali me i izbacili mi antibiotik skroz (nisu mi dali zamenu). Molnupiravir i dalje pijem i vitamine jako (one neke plave kesice na rastvaranje sto su skupe k’o otrov al’ su izgleda mnogo dobre - orthomol immun). Rekli mi intenzivno mirovanje da ne izlazim vise nigde da pratim sve parametre redovno, ako se bilo sta pogorsa odmah da se javim i odem da uradim lab: ako ne za 7 dana kontrola i lab, snimak pluca ponovo. Edited January 5, 20223 yr by Boza_zvani_Pub
January 5, 20223 yr 4 hours ago, Jeremija said: Nema imuniteta krda kod virusa koji konstantno mutira... Onda znaci da cemo ziveti vecno sa ovim, tj dok jedna od mutacija ne bude dovoljno smrtonosna da nas pobije k’o zeceve i gudbaj Carli?