January 4, 20223 yr 23 minutes ago, Sandradjer said: @Hermetico Kako ste otkrili, testirali se nekim drugim povodom? Kontakt na poslu ženinom, svi se testiraju
January 4, 20223 yr Pozitivni, na raspustu Sedimo u čudu, naznaka nula. Spremali se na neke akcije, kad ono plus. Sad planiramo karantinski kulturno-umetnički program. Vozimo drugi krug, nadamo se ovog puta asimptomatičnobrate ja imam utisak da ti imash kovid cheshce nego ja sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 4, 20223 yr 27 minutes ago, gospa buba said: brate ja imam utisak da ti imash kovid cheshce nego ja sent from novi mnogo jak bubamoto. to je nemoguće to samo znači da si ti imala još dva puta, minimum, a da nisi znala
January 4, 20223 yr to je nemoguće to samo znači da si ti imala još dva puta, minimum, a da nisi znalaja imam kovid u oktobru sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 4, 20223 yr Kakvi ste bili inače sa virusima, pre ovog sranja?nikakvi. mi to nemamo sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 4, 20223 yr Burazer sa kojim sam bio za Novu Godinu dobio temperaturu a onda bio i pozitivan. Mene sinoć krenulo da lomi od 37 do 37.9 ali brzi antigenski kaže da sam negativan. Sad ležim, kašljem i grlo me zeza ali nije ništa toliko strašno. Sutra na pregled opšte prakse pa da vidimo šta kažu. Šifra 2 Kineza i FajzerIsti simptomi, 2 dana grlo lagano i mala temp oko 37. Za sad ležim kući i rokam po čajevima i C vitaminu, ove gužve me odvraćaju od laboratorija mada sutra ću se verovatno ipak iscimati za brzi antigenski. Jedini rizičan momenat sam imao 31.12. kada sam izblejao u nekom kafiću sa ortakom, mada me grlo zagrebalo već u nedelju, sa 3 doze fajzera računam da je to premalo vremena (manje od 48h) za prve simptome Pretoplo je za ovo doba godine i kapiram (nadam se) da je u vazduhu bezbroj virusa raznoraznih.Hoće te opšta praksa uopšte primiti sa simptomima te vrste? Nešto se ne bih kladio. Javljaj kako je prošlo ako si bio. Od svega me najviše u najavi nervira drkanje po kovid ambulanti, eventualne doznake i posle izolacija kad simptoma više ni ne bude.
January 4, 20223 yr Ja sam išao u Medigrup preko osiguranja. Nisam bio po doznake. Večeras bio na rendgenu i vadio krv, sve skroz ok sem CRP 34.31 (referentna vrednost 0-5) sad čekam snimak i konsultacije sutra. Inače kada sam ustao imao 34.1 posle postepeno skakala do 37 ali evo većinu dana 36.5 a dali su mi probiotik, antibiotik, neki prah za grlo, vitamine i neke pastile. Trivia: na rendgenu sami ja i Gane Pecikoza.
January 5, 20223 yr Popular Post 20 hours ago, napadaj said: Ja imam 37.4, nos mi je zapušen i kašljem. Prošle nedelje sam spao s nogu od posla i događaja popodne/uveče svakog dana, plus vozio bicikl po gradu 1. i 2. januara nedovoljno dobro obučen, pa se nadam da su u pitanju pad imuniteta i prehlada. Isto ovako sam se osećao u septembru i bio negativan, prošlo je posle jednog dana. Idem popodne na testiranje. Pozitivan smh Danas bez temperature, manje kašlja, nos manje zapušen, al' antigenski kaže + Dobio da pijem cefaleksin.
January 5, 20223 yr Prepisaces koronu za cas Sad oko Bozica udaris na krkanluk, ruske salate, pecenje, ren, sarme, kiseo kupus i za 3 dana si negativan
January 5, 20223 yr Popular Post sinoć počelo da me grebe grlo, t° ona što satire muški rod 37,2. jutros ništa t° grlo ne grebe, al ga “osećam” sreća te mogu naredna tri dana da se oslobodim obaveza pa ću pratiti stanje skoro sve sam vas voleo