Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

23 minutes ago, Sandradjer said:

@Hermetico

Kako ste otkrili, testirali se nekim drugim povodom?

Kontakt na poslu ženinom, svi se testiraju

• Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Pozitivni, na raspustu  frust.gif

Sedimo u čudu, naznaka nula. Spremali se na neke akcije, kad ono plus. Sad planiramo karantinski kulturno-umetnički program. Vozimo drugi krug, nadamo se ovog puta asimptomatično
brate ja imam utisak da ti imash kovid cheshce nego ja blink.png :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Buba i Hermetico jos malo pa nosioci spomenice. 

27 minutes ago, gospa buba said:

brate ja imam utisak da ti imash kovid cheshce nego ja blink.png :hihi:

to je nemoguće

to samo znači da si ti imala još dva puta, minimum, a da nisi znala

to je nemoguće
to samo znači da si ti imala još dva puta, minimum, a da nisi znala
ja imam kovid u oktobru :dry:

Kakvi ste bili inače sa virusima, pre ovog sranja?

Kakvi ste bili inače sa virusima, pre ovog sranja?
nikakvi. mi to nemamo :hihi:

Burazer sa kojim sam bio za Novu Godinu dobio temperaturu a onda bio i pozitivan. Mene sinoć krenulo da lomi od 37 do 37.9 ali brzi antigenski kaže da sam negativan. Sad ležim, kašljem i grlo me zeza ali nije ništa toliko strašno. Sutra na pregled opšte prakse pa da vidimo šta kažu.

Šifra 2 Kineza i Fajzer

Isti simptomi, 2 dana grlo lagano i mala temp oko 37. Za sad ležim kući i rokam po čajevima i C vitaminu, ove gužve me odvraćaju od laboratorija mada sutra ću se verovatno ipak iscimati za brzi antigenski. Jedini rizičan momenat sam imao 31.12. kada sam izblejao u nekom kafiću sa ortakom, mada me grlo zagrebalo već u nedelju, sa 3 doze fajzera računam da je to premalo vremena (manje od 48h) za prve simptome unsure.gif Pretoplo je za ovo doba godine i kapiram (nadam se) da je u vazduhu bezbroj virusa raznoraznih.

Hoće te opšta praksa uopšte primiti sa simptomima te vrste? Nešto se ne bih kladio. Javljaj kako je prošlo ako si bio. Od svega me najviše u najavi nervira drkanje po kovid ambulanti, eventualne doznake i posle izolacija kad simptoma više ni ne bude.

Ma nije ti to od rizicnog kontakta, nego od 'ladnog piva
Ok si :)

Ja sam išao u Medigrup preko osiguranja. Nisam bio po doznake. Večeras bio na rendgenu i vadio krv, sve skroz ok sem CRP 34.31 (referentna vrednost 0-5) sad čekam snimak i konsultacije sutra.

Inače kada sam ustao imao 34.1 posle postepeno skakala do 37 ali evo većinu dana 36.5 a dali su mi probiotik, antibiotik, neki prah za grlo, vitamine i neke pastile.

Trivia: na rendgenu sami ja i Gane Pecikoza.

• Popular Post
20 hours ago, napadaj said:

Ja imam 37.4, nos mi je zapušen i kašljem. Prošle nedelje sam spao s nogu od posla i događaja popodne/uveče svakog dana, plus vozio bicikl po gradu 1. i 2. januara nedovoljno dobro obučen, pa se nadam da su u pitanju pad imuniteta i prehlada. Isto ovako sam se osećao u septembru i bio negativan, prošlo je posle jednog dana.

Idem popodne na testiranje.

Pozitivan smh

Danas bez temperature, manje kašlja, nos manje zapušen, al' antigenski kaže +

Dobio da pijem cefaleksin.

Prepisaces koronu za cas

Sad oko Bozica udaris na krkanluk, ruske salate, pecenje, ren, sarme, kiseo kupus i za 3 dana si negativan :)

Meni malo curi nos :sad:

• Popular Post

sinoć počelo da me grebe grlo, t° ona što satire muški rod 37,2. jutros ništa t° grlo ne grebe, al ga “osećam”

sreća te mogu naredna tri dana da se oslobodim obaveza pa ću pratiti stanje

skoro sve sam vas voleo

:grozan:

Ja, otprilike, trenutno poznajem više + ljudi nego čistih. 

Background Picker
Customize Layout