Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

@barrcode pa je li korona?

Edited by Aleksija

• Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

[mention=1679]barrcode[/mention] pa je li korona?
Jasno. Jer sam okružen omikronašima.

ah, ok. neka ostane tako, bez teskoca i simptoma!

zaigrala mečka i pred mojom kućom. ćerka mi ima koronu. misli da je fasovala u subotu na nekom rođendanu, gde su svi prisutni, navodno, bili zdravi i tri puta vakcinisani a sada je već četvoro bolesno.

u nedelju posle podne smo provele bar tri sata zajedno. bila je i sa mojom sestrom (69 godina) i sa obe babe (91 i 92 godine). ni misirskim, a ni običnim babama nije ništa, a ona je u utorak dobila temperaturu, koja je za dan prošla, grlobolju, blago povišen puls. tri dana sam je vozala po kovid ambulantama i laboratorijama. obe sa po 2 maske i otvoreni prozori na kolima. treba da provede 15 dana u izolaciji. srećna je okolnost da ima gde da bude. vodim je 4 januara na kontrolu. kad sam je danas ostavila uradila sam kućni antigenski test i bio je negativan. test ću ponoviti za nekoliko dana.

lekarka misli da je omikron.

inače, ona se vrlo dugo odgovorno i oprezno ponašala i sve nas je uterala u red. dok svi nismo dobili bustere stavljala je masku čim nas ugleda.

na njenom poslu su svi vakcinisani, ali niko ne nosi masku. sad mi je javila da su koleginica i kolegicin muž pozitivni. ko je od koga dobio i kad bog te pitao.

drzimo palceve i da se sto bezbolnije zavrsi!

neko valjda mora i propustiti taj omikron.

držite se svi i javljajte stanje

27 minutes ago, mammy two shoes said:

🤞🏻

37 minutes ago, mammy two shoes said:

zaigrala mečka i pred mojom kućom. ćerka mi ima koronu. misli da je fasovala u subotu na nekom rođendanu, gde su svi prisutni, navodno, bili zdravi i tri puta vakcinisani a sada je već četvoro bolesno.

u nedelju posle podne smo provele bar tri sata zajedno. bila je i sa mojom sestrom (69 godina) i sa obe babe (91 i 92 godine). ni misirskim, a ni običnim babama nije ništa, a ona je u utorak dobila temperaturu, koja je za dan prošla, grlobolju, blago povišen puls. tri dana sam je vozala po kovid ambulantama i laboratorijama. obe sa po 2 maske i otvoreni prozori na kolima. treba da provede 15 dana u izolaciji. srećna je okolnost da ima gde da bude. vodim je 4 januara na kontrolu. kad sam je danas ostavila uradila sam kućni antigenski test i bio je negativan. test ću ponoviti za nekoliko dana.

lekarka misli da je omikron.

inače, ona se vrlo dugo odgovorno i oprezno ponašala i sve nas je uterala u red. dok svi nismo dobili bustere stavljala je masku čim nas ugleda.

na njenom poslu su svi vakcinisani, ali niko ne nosi masku. sad mi je javila da su koleginica i kolegicin muž pozitivni. ko je od koga dobio i kad bog te pitao.

Moja bratanica od juce pozitivna, isto, prelezala + pre mesec danaprimila buster😟

Koji su simptomi omikrona?

Evo od sinoc grlo upaljeno i danas, pocela glavobolja ali temperatura 36.5.

Video sam 1 coveka za ova tri dana. U ponedeljak se ozbiljno smrzavao ceo dan.

To je sve sto znam.

Koji su simptomi omikrona?

Evo od sinoc grlo upaljeno i danas, pocela glavobolja ali temperatura 36.5.

To ti je to.
Još kijavica i imaš 3 glavna simptoma. [emoji106]

Kijavica, ono kad curi u maramicu?

Zacepi se povremeno jedna nozdrva ali se brzo izbaci kao slajm?

Kijavica, ono kad curi u maramicu?

Zacepi se povremeno jedna nozdrva ali se brzo izbaci kao slajm?

Kijavica, ono kad otvoriš slavinu i ne znaš dokle bre više i odakle bre više.
Ako si bustovan, ostaće na tome.

Kad čitam ovu temu pomislim da postoji samo korona, ljudi se testiraju negativno , imaju blagi kašalj, slinave i odmah je korona . Postoje i drugi virusi, nazebi u ovo doba godina. Ajde da je leto pa da imaš temperaturu ,malaksalost pa da pomislim da je korona ali sada u ovo doba godine.
Vakcinisan sa sa tri doze a po pisanjima ovde ispada da sam i preležao koronu još bar 3x po simptomima.
Vakcinišite se,uzmite i buster i uživajte ,poludecete smile.png

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

@jms_uk @mammy two shoes

Pregurajte to šampionski :heart:

Mammy, izvini na indiskreciji ali ubi me radoznalost kakve su to misirske babe? Babe iz Egipta? :mellow:

1 hour ago, Valkyrie said:

@jms_uk @mammy two shoes

Pregurajte to šampionski :heart:

Mammy, izvini na indiskreciji ali ubi me radoznalost kakve su to misirske babe? Babe iz Egipta? :mellow:

starinski izraz za veoma stare gospoje, drevne ... , još koja godina pa će moja keva postati mama na misirsku babu

Background Picker
Customize Layout