December 31, 20213 yr [mention=1679]barrcode[/mention] pa je li korona?Jasno. Jer sam okružen omikronašima.
December 31, 20213 yr zaigrala mečka i pred mojom kućom. ćerka mi ima koronu. misli da je fasovala u subotu na nekom rođendanu, gde su svi prisutni, navodno, bili zdravi i tri puta vakcinisani a sada je već četvoro bolesno. u nedelju posle podne smo provele bar tri sata zajedno. bila je i sa mojom sestrom (69 godina) i sa obe babe (91 i 92 godine). ni misirskim, a ni običnim babama nije ništa, a ona je u utorak dobila temperaturu, koja je za dan prošla, grlobolju, blago povišen puls. tri dana sam je vozala po kovid ambulantama i laboratorijama. obe sa po 2 maske i otvoreni prozori na kolima. treba da provede 15 dana u izolaciji. srećna je okolnost da ima gde da bude. vodim je 4 januara na kontrolu. kad sam je danas ostavila uradila sam kućni antigenski test i bio je negativan. test ću ponoviti za nekoliko dana. lekarka misli da je omikron. inače, ona se vrlo dugo odgovorno i oprezno ponašala i sve nas je uterala u red. dok svi nismo dobili bustere stavljala je masku čim nas ugleda. na njenom poslu su svi vakcinisani, ali niko ne nosi masku. sad mi je javila da su koleginica i kolegicin muž pozitivni. ko je od koga dobio i kad bog te pitao.
December 31, 20213 yr drzimo palceve i da se sto bezbolnije zavrsi! neko valjda mora i propustiti taj omikron.
December 31, 20213 yr 37 minutes ago, mammy two shoes said: zaigrala mečka i pred mojom kućom. ćerka mi ima koronu. misli da je fasovala u subotu na nekom rođendanu, gde su svi prisutni, navodno, bili zdravi i tri puta vakcinisani a sada je već četvoro bolesno. u nedelju posle podne smo provele bar tri sata zajedno. bila je i sa mojom sestrom (69 godina) i sa obe babe (91 i 92 godine). ni misirskim, a ni običnim babama nije ništa, a ona je u utorak dobila temperaturu, koja je za dan prošla, grlobolju, blago povišen puls. tri dana sam je vozala po kovid ambulantama i laboratorijama. obe sa po 2 maske i otvoreni prozori na kolima. treba da provede 15 dana u izolaciji. srećna je okolnost da ima gde da bude. vodim je 4 januara na kontrolu. kad sam je danas ostavila uradila sam kućni antigenski test i bio je negativan. test ću ponoviti za nekoliko dana. lekarka misli da je omikron. inače, ona se vrlo dugo odgovorno i oprezno ponašala i sve nas je uterala u red. dok svi nismo dobili bustere stavljala je masku čim nas ugleda. na njenom poslu su svi vakcinisani, ali niko ne nosi masku. sad mi je javila da su koleginica i kolegicin muž pozitivni. ko je od koga dobio i kad bog te pitao. Moja bratanica od juce pozitivna, isto, prelezala + pre mesec danaprimila buster😟
December 31, 20213 yr Koji su simptomi omikrona? Evo od sinoc grlo upaljeno i danas, pocela glavobolja ali temperatura 36.5. Video sam 1 coveka za ova tri dana. U ponedeljak se ozbiljno smrzavao ceo dan. To je sve sto znam.
December 31, 20213 yr Koji su simptomi omikrona? Evo od sinoc grlo upaljeno i danas, pocela glavobolja ali temperatura 36.5. To ti je to.Još kijavica i imaš 3 glavna simptoma. [emoji106]
December 31, 20213 yr Kijavica, ono kad curi u maramicu? Zacepi se povremeno jedna nozdrva ali se brzo izbaci kao slajm?
December 31, 20213 yr Kijavica, ono kad curi u maramicu? Zacepi se povremeno jedna nozdrva ali se brzo izbaci kao slajm?Kijavica, ono kad otvoriš slavinu i ne znaš dokle bre više i odakle bre više. Ako si bustovan, ostaće na tome.
December 31, 20213 yr Kad čitam ovu temu pomislim da postoji samo korona, ljudi se testiraju negativno , imaju blagi kašalj, slinave i odmah je korona . Postoje i drugi virusi, nazebi u ovo doba godina. Ajde da je leto pa da imaš temperaturu ,malaksalost pa da pomislim da je korona ali sada u ovo doba godine.Vakcinisan sa sa tri doze a po pisanjima ovde ispada da sam i preležao koronu još bar 3x po simptomima.Vakcinišite se,uzmite i buster i uživajte ,poludecete Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
December 31, 20213 yr @jms_uk @mammy two shoes Pregurajte to šampionski Mammy, izvini na indiskreciji ali ubi me radoznalost kakve su to misirske babe? Babe iz Egipta?
December 31, 20213 yr 1 hour ago, Valkyrie said: @jms_uk @mammy two shoes Pregurajte to šampionski Mammy, izvini na indiskreciji ali ubi me radoznalost kakve su to misirske babe? Babe iz Egipta? starinski izraz za veoma stare gospoje, drevne ... , još koja godina pa će moja keva postati mama na misirsku babu