Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

@Jumanji   ajd javi se... poceli su da offtopikuju bez potrebe.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Psiha je čudo.

stvarno sam se i ja sad zabrinuo za @Jumanji

mnogo vremena je proslo, nadam se da je sve ok

Svi se brinemo za Džumandži i to mnogi..Ali ne postoje šanse da prestanem da verujem da će sve biti dobro i da će se nekom trenutku javiti bar da nam mahne...

@ljuttko iskreno saučešće

4 hours ago, aram said:

Meni ovaj magnezijum uveče pomaže da mirnije spavam, sindrom nemirnih nogu. Kako su mi u apoteci objasnili, jedna komponenta deluje praktično odmah, za desetak minuta, a druga konstantno u toku sledećih 8 sati.

Baš i ja htedoh da pitam šta je ovo. 

Primetim noću kad legnerm da osetim to o čemu je vas par pričalo. Nisu grčevi, neki trnci, kao neka neprijatnost, pa moram da "otresem" nogu.

lugje, zabegavte be lugje

bubi go bole meot

Edited by cedo

Ovaj magnezijum👌

5CCE6276-E1D6-4631-8D3D-8C3FD2863327.jpeg

Pa mi ovde imamo fudbalski tim koliko se prijavilo fudbalera, meni sad ovaj kasalj dodje presmesan

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

6 hours ago, Filozof manijak said:

Prvi put čujem za ovo, iskreno.

4 hours ago, Mil@n said:

Baš i ja htedoh da pitam šta je ovo. 

Primetim noću kad legnerm da osetim to o čemu je vas par pričalo. Nisu grčevi, neki trnci, kao neka neprijatnost, pa moram da "otresem" nogu.

oftopik i necu vise, pisem zato sto sam i sam bio zbunjen - prosto moras da protezes noge sve vreme. Niti svrbe niti bole, samo traze pokret a ti bi da spavas, listovi te golicaju i nerviraju. Posle citao sta je - nervi naravno ali ili usled nedostatka nekih minerala/vitamina (B?) ili prosto usled starosti.

Onda naidjem na savet za hladjenje ladnim tusem, isprobam i nepogresivo radi. Jedino sto me realno mrzi da se iscimam iz kreveta (kada to sranje pocne) i odem pod tus.

Ontopik, najzad svi nevakcinisani drugari zvanicno ili nezvanicno zarazeni ili prosli zarazu. Poslednji slucaj drugarica, njen muz i njen brat (nevakcinisani) pozitivni, decu nisu testirali ali ih ne salju nigde - a njena stara keva koja je vakcinisana nista, bez simptoma (nije se ni testirala)... svi bili u medjusobnom kontaktu bez da se paze

Edited by Caligula

On 17.11.2021. at 21:41, Friend said:

Kako si se zarazio?

Danas sam konacno to otkrio nakon dodatnih informacija i vracanja filma sve do 3 Novembra kad smo ponovo otvorili kancelariju za veci broj ljudi. Jednostavno nisam mogao da prihvatim da sam kao vakcinisan pukupio kovid onako negdje u letu.

Znam konkretno mjesto vrijeme i meni veoma dragu osobu koja me ocigledno isprejala vecom kolicinom virusa nego sto je moj imuni sistem mogao da prihvati. Nista nije skrivio i duplo je vakcinisan Zekom i zvanicno je testiran samo kao negativan.

Prenos se desio za samo 15minuta zajednickog rucka bez distance i veoma srdacno jer se nismo vidjeli 3 mjeseca.

Dakle kontakt je bio 3/11 a ja sam prve blage simptome osjetio 10/11 testirao se tek 14/11 jer sam zbog nenormalnog pada temperature u Melbourne tada bio ubijedjen da je u pitanju prehlada. Na sve se dodalo i kasnjenje rezultata testa tako da je on testiran tek 17/11 i bio je naravno negativan. Zasto znam da je on jedini izvor od svih mojih 30+ testiranih bliskih kontakata? Uspio je da zarazi i svog cimera koji se kao i ja kasno testirao. Kad mu je cimer dobio pozitivan nalaz on je morao da ide u izolaciju ali nije mogao da se testira jer nema kola. Test je obavezan samo na 13 dan izolacije. Nemas simptoma nema ni testa a Rapidni se placa $10. On se testirao negativan tek 17/10 kad mu je gazda to naredio.

Kancelarija ima oko 20tak ljudi i radila je pune 2 nedjelje bez maski sa airconom i za sada utvdjenom samo jednim prenosom. Svi vakcinisani naravno u suprotnom bi se desio pravi pokolj

• Popular Post

Postcovid related.. Sad sam radio ultrazvuk srca, kod mene sve ok manje-vise (samo neka "zavesa" koja obicno bude nakon teskih bronhitisa, koji ja nisam imao, a rezultat je viska zraka u plucima :dry:). Medjutim! Kaze da je u praksi nenormalna eksplozija "rasturenih" srca nakon kovida. Ponovio je to nekoliko puta. Tako da jedan brzinski ultrazvuk nije zgoreg sto prije, cisto da se nista ne prepusti slucaju i da se opusteno dise punim plucima.

Izgleda kao potpuno gotova stvar jer vec 12 sati nemam nikakvih simptoma.

Uradio i rapid test koji je pokazao negativnu vrjednost.

Ukupno sve trajalo 7 dana od prvih laksih glavobolja.

Posto ni u jednom trenutku nisam izmjerio temperaturu visu od 37.5 shvatio sam da bi u onom Fajzerovom istrazivanju ustvari spao u onih 95% jer uopste ne bih bio ni testiran niti tretiran kao mild case.

Veoma su suptilno podesili paramatre da bi im brojevi izgledali sto bolji ali to su radili i svi drugi vjerovatno.

Ta trka sa procentim i herd immunity je bas nanjela veliku stetu cijelom povjerenju u vakcine

Edited by Moracikus

erm, ne.

Background Picker
Customize Layout