Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post

@ljuttko iskreno saučešće, baš tužno kad neko ode nakon tolike borbe i svoje i njegovih bližnjih.

Nisam podelila s vama, pre 20-ak dana moju majku je bolno probadalo oko srca jako čudno, do te mere da je pristala da je odvedu u Hitnu. Tamo joj izmere jako visok pritisak (visok za nju koja inače ima kao gušter) i daju nešto za obaranje. To reše, pretrage sve uredne, ctg itd, srce savršeno. Ja je posle toga nateram da uradi d dimer i antitela. 

D dimer uredan skroz, IgG antitela na koronu preko 50! 

Mama nije bila bolesna, pa bar tri godine, niti imala temperaturu ikakvu. Kad je zapatila covid i predrndala ga tako ne primetivši - nemamo pojma. Triput Bog/Fajzer pomaže, očigledno.

Da nije otišla u hitnu zbog tog straha što je tako čudno boli, ne bi još uvek ni znala.

Hoću reći - osluškujte se! Znam da smo odavno u paranoja modu ali svako sebe ipak poznaje i može da primeti kad se dešava nešto čudno s organizmom. 

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

1 hour ago, aram said:

Meni ovaj magnezijum uveče pomaže da mirnije spavam, sindrom nemirnih nogu. Kako su mi u apoteci objasnili, jedna komponenta deluje praktično odmah, za desetak minuta, a druga konstantno u toku sledećih 8 sati.

magnetrans_website_direkt_909x512.jpg

Bez recepta?

Ja sam imala kovid suv kasalj 2-3 nedelje i nista nije pomoglo. Ni 2 kutije sirupa, ni beli slez, ni neke inhalacije. Proslo samo od sebe. 

iskreno saučešće, @ljuttko

26 minutes ago, Moonwalker said:

Bez recepta?

bez

@ljuttko joj sad vidim tek, moje saučešće

Hvala dobri ppp narode, što reče Val, osluškivati sebe  pa reagovati  čim prije. Najteže je sa našim matorcima, ( a i sama sam bliža niihovom godinama nego mladosti) gde te sve uvek boli i probada pa više ni ne znaš od čega. Deo moje velike familije sa Tare i okoline se  sad srećno izvukao i preležao, čak i ozbiljni dijabetičati i dvoje baš baš starih. Bukvalno nema nekih pravila sem što je većina bila vakcinisana.   Ovaj magneijum za nemirne noge moram recimo kevici kupiti koja se godinama pati sa teškim noćnim grčevima , hvale vredan savet, do sad je pila šumeći odavno savetovana od lekara.

U drugim vestima , juče sam sa budističkim mirom ( sem jednog da je sve to netačno i budalaština) odslušala komšinicu koja mi  je objasnila da joj drugarica koja radi u bolnici prenosi o naredjenju da se dnevno ima ubiti 18 ljudi i da je ona lično spasila sestru jer su je stavili na spisak i nisu hteli da joj daju lek za srce dok ona nije telefonom intervenisala. Ni ne pomenuh bratovljevu koronu, to bi je u teoriji lekara ubica još više učvrstilo .A nije da je bez škole. 

2 hours ago, aram said:

Meni ovaj magnezijum uveče pomaže da mirnije spavam, sindrom nemirnih nogu.

offtopik, ja te noge imam s vremena na vreme, obicno ako je toplo vreme. Pomaze definitivno jedan bapski lek: leden tus preko nogu i tek onda u krpe.

Provereno.

Ovo za magnezijum nisam znao, to pijem uglavnom ujutru zbog aritmija koje imam s vremena na vreme

@ljuttko moje saucesce.

Edited by Caligula

šta vam je to sindrom nemirnih nogu?

kako se to ispoljava?

Grčevi, trzanje, šutiranje partnera s kojim dijeliš krevet 

16 minutes ago, Filozof manijak said:

kako se to ispoljava?

ritaju se

Vise je od ritanja, grozan je osecaj. Ceo ne mozes da se smiris, ne mozes da zaspis, krene sve da te nervira i svrbi. Ponekad me uhvati i najbolje resenje je da se obrne krug oko bloka sa psom, koje god doba da je. 

Ili da stučeš jedan dupli viski.

26 minutes ago, Filozof manijak said:

kako se to ispoljava?

jepse filozofe

sacekaj da predjes pedesetu

Prvi put čujem za ovo, iskreno.

kako se to ispoljava?
Neki lekari to zovu i "voziš bicik/ kola", neko diže noge, neko samo u članku ono go da daje gas/ kvačilo.
Mene pre par godina izluđivalo to "mravinjanje", nije da boli, čak i ne svrbi...

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout