November 16, 20213 yr 2 minutes ago, Facundo Orellana said: Ja sam takođe kašljao još deset dana kada me je već sve prošlo. isto, i vrlo neprijatno, da nisam bila sigurna da li me bole pluca ili samo okolna konstrukcija
November 16, 20213 yr Mene noge bole u pm , nikad ovako posve nov osjećaj . Ne bih mislio da je od korone da i kolegu koji je preležao ne muči ista stvar , sad da li ima veze to sa koronom 12+ mj nakon korone ne znam ..Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
November 16, 20213 yr isto, i vrlo neprijatno, da nisam bila sigurna da li me bole pluca ili samo okolna konstrukcija [emoji185]Pa, mene je tako ova sad situacija strefila, što kaže doktorka, ti imaš post-koronu a da "pravu" koronu nisi ni imao! [emoji1787]... Shiit has hit the fan
November 16, 20213 yr Popular Post Moj najstariji brat od strica nije izdržao . Nikad sa sigurnošću nećemo utvrditi šta je i kojim redosledom išlo, vakcinsanog i trećom dozom strefio ga je u selu srčani udar. tek tog dana se požalio ženi da ga bole sve kosti i mišići al kao radio je u bašti malo . Kad se srušio stari komšija medecinski brat ga oživeo i održao do hitne koja je bila i u selu super brza, u bolnicu stigao održavan i tek na prijemu pokazalo se da je i pozitivan na koronu i da ima malo senki na plućima. No sve se dan po dan dovelo u red za 2 nedelje bolnice. Juče je dobio otpusnu listu, jutros se nije probudio. Imao je on godinama problema sa srcem ali se održavao i dobro držao. Korona je izgleda i pored vakcine i nikakvih simtoma trigerovala udar i dokrajčila već načeto srce u trećem pokušaju. Ako komšija i snaha koji su ga oživljavali i držali u životu do dolaska hitne nisu zaraženi bukvalno više ne znam šta da mislim o svemu.
November 17, 20213 yr Upravo mi javise da sam pozitivan. 4 mjeseca nakon druge Fajzera. Evo peti dan imam neke simptome koji dolaze u talasima. Tipa pola sata mi sve OK a onda pola sata se osjecam bolestan. Suvi kasalj cijelo vrijeme. Najgore je bilo 2 i 3 dan kad su me boljeli misici nogu i ja umislio da je to od prevelikog izlezavanja. Intresantno da sam drugi dan nakon sto sam se probudio potpuno zdrav otisao i lagano odradio jutarnji nedjeljni trening od 10km trcanja u prirodi. Otisao da se testiram nakon treninga iskljucivo zbog sastanka sa racunovodjom u ponedjeljak jer mu je zena imunokropmizirana. Bas onako kako me naucili balkanski roditelji: Da je slucajno ne nosim na dusi. Malo se brinem da mi se ne zapale sinusi jer sam ih operisao prije 3 godine.
November 17, 20213 yr 4 hours ago, beeva said: Mene noge bole u pm , nikad ovako posve nov osjećaj . Ne bih mislio da je od korone da i kolegu koji je preležao ne muči ista stvar , sad da li ima veze to sa koronom 12+ mj nakon korone ne znam .. prvi kovid asimptomatski (koji mi jeste dokumentovan antitelima) pre godinu dana me je unishtio na ruke i noge. sigurno pola godine neke odvratne konstantne neuropatije - ramena i cele ruke, mrljavljenje neko sa lekovima koji ne rade nishta (ja sam od onih koje nikad nishta nije bolelo u zivotu da ne moze da se istrpi, samo jedni bubrezi i 2 deteta, ali se i to svakako podnelo, ovo je bilo nesnosno bukvalno, kao da sam cela jedan veliki zub koji boli ), i to se opravilo preko leta od 2 meseca plivanja svakog dana. e ovaj drugi, sa nekim simptomima, alii to lajt, taj je u post fazi drugachiji, jedan dan ruke, jedan dan noge, treci dan nishta, onda opet ispochetka, potpuna glupost. neshto kao konstantna upala mishica, a da ne radim nishta chemu bi se moglo pripisati. chak i kad neshto izvezbam preterano, pa mislim, sutra ce da me ubije, zapravo uopshte ne mogu da razlikujem Edited November 17, 20213 yr by gospa buba
November 17, 20213 yr Kod mene evo valjda 15ak dana od kraja izolacije i taj povremeni kasalj traje, mada ruku na srce ne pijem nista da pokusam da ga resim. Probacu taj beli slez, cuo sam za to da valja. Vise je polukasalj, kasalj u pokusaju, ali svakako me nervira....Ako komšija i snaha koji su ga oživljavali i držali u životu do dolaska hitne nisu zaraženi bukvalno više ne znam šta da mislim o svemu.Moje saucesce.Meni isto nije jasno za kevu a i za sebe kako nisam dugo zakacio. Za babu danima nismo znali da ima jer je svakako bila lose i pre korone a ostali ukucani su bili zarazeni i visili gore u izolaciji, osim ujne koja je sljakala i nije imala vremena da je pazi. Mi smo je pomerali, okretali, keva je cak i presvlacila i sve po redu, bukvalno danima, mozda i celih nedelju dana pre testiranja, a ja sam zakacio tek kasnije (ko zna da li tu, kretao sam se svuda) dok je keva srecom prosla bez zarazavanja. Veoma cudno, pogotovo sto znam i neke sto se nenormalno plase i paze pa su nekako opet zakacili. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
November 17, 20213 yr 8 hours ago, beeva said: Mene noge bole u pm , nikad ovako posve nov osjećaj . Ne bih mislio da je od korone da i kolegu koji je preležao ne muči ista stvar , sad da li ima veze to sa koronom 12+ mj nakon korone ne znam .. Da li (sve vas) bole kompletne noge (butine, stopala, kosti..) ili odredjeni dijelovi izrazajnije? Mene poslednjih 20-30 dana bas ruzno bole/ muce/ bruje/ nelagoda neka u zadnjim dijelovima nogu, od guzice do peta. Doktor kaze nista to nije, ulezanost najvjerovatnije, ali setam bar sat vremena svaki dan a i posao (sjedenje) sam sveo na minimum. Takodje, nakon odmora od setnje me pete ozbilljno bole kad prohodam, narocito lijeva. Blesavo. 6 hours ago, ljuttko said: Moj najstariji brat od strica nije izdržao . Saucesce :( 6 hours ago, Moracikus said: Malo se brinem da mi se ne zapale sinusi Ja manje vise imam problema sa sinusima ali kad sam imao koronu apolutno nikakvih problema sa disanjem svih 11 dana koliko sam imao tempraturu i tegobe. Bice sve ok, nadam se. Edited November 17, 20213 yr by kipo
November 17, 20213 yr Noge (pretežno listovi, ređe stopala) uglavnom kao upala mišića koja prolazi, ponekad u hodu napolju kao grč koji samo što nije, al' ne uhvati, nego stanem minut (na stanici, u redu u prodavnici i sl.) i nestane kao da ništa nije bilo. I tako već par meseci (recimo od jula-avgusta). Edited November 17, 20213 yr by Skyhighatrist
November 17, 20213 yr Isto tako, plus ozbiljna nelagoda kada sjedim. Nesto kao kad prvi put batalis cigarete nakon 20+ god pusenja.
November 17, 20213 yr Meni je mravinjanje u butini leve noge od proslog decembra, jos u bolnici. Kad pipnem butinu imam staklast osecaj, a desna je normalna, nije isti osecaj na obe noge. Desava mi se kao "struja" u levoj saci mali prst konkretno. Povremeno, bez nekog vidljivog razloga. To je neka neuroloska posledica korone, tako su mi rekli. Doduse rekli su i da ce proci posle mesec dana, a evo skoro godinu dana nije proslo. Grcevi se javljaju cesce nego ranije u obe noge, najcesce listovima. @ljuttko iskreno saucesce.
November 17, 20213 yr @Kipo bukvalno od dupeta do malog prsta, osjećaj kao da sam igrao fudbal ili skijao nakon pet godina pauze ili da me neko prebio po nogama Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
November 17, 20213 yr jesi ti na kraju definitivno utvrdio da si bio fasovao? po rezultatima krvi?Pa ona po rezultatima krvi kaže, ovo ti je bila korona na keca, ovo su ti sad posledice[emoji769]...Kaže da bukvalno ti prvi rezultati krvi prepisano post korona od nekih pacijenata... Shiit has hit the fan