November 14, 20213 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ili "jest da odem pa da mi nađe nešto.." ... Shiit has hit the fan ja zato ne idem dok ne dogori do nokata. i sto je najgore, imam ozbiljan problem u glavi da to da promenim. dobro, idem kad god me zovu na sistematski (kapiram da moram) al mi nije drago. svaki put pretrnem dok ne prodje.
November 14, 20213 yr ja zato ne idem dok ne dogori do nokata. i sto je najgore, imam ozbiljan problem u glavi da to da promenim. dobro, idem kad god me zovu na sistematski (kapiram da moram) al mi nije drago. svaki put pretrnem dok ne prodje.Stidiš se doktora kao naši stari? I mene sram da ne smetam, on škole učio da ne bude kao ja... a ja uzinat da ga cimam?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 14, 20213 yr 50 minutes ago, mlatko said: Stidiš se doktora kao naši stari? I mene sram da ne smetam, on škole učio da ne bude kao ja... a ja uzinat da ga cimam? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Jok. Strah me da mi nesto ne nadju. I da, drugari da se oporave sto pre.
November 15, 20213 yr 20 hours ago, adam said: Jok. Strah me da mi nesto ne nadju. I da, drugari da se oporave sto pre. I ja tako brt, trudim se da menjam al jebiga. In other news, moj tast je mrtav pozitivan danas otišo u poštu, mi smo mogli sve da mu završimo i ponudili se... Jedva smo ga ubedili da se premesti u zasebnu sobu da se tašta ne razboli, a onaj rođak iz Priboja što je pošto poto morao s njim da se vidi je trebalo da mu donese 'jako dobru rakiju'. Blago nama s traumama našim od tih ljudi, tištos pase bože čuvaj
November 15, 20213 yr Popular Post 21 hours ago, beyoncé said: gde je sad i @villiem nestao? Hvala svima na podrsci, mnogo mi je znacilo i sad je tako. Tata mi je jos u bolnici ali je bolje, krv mu je bolja, bilo je lose prvih dana. Danas su najbolji rezultati, ustao je iz kreveta par puta. Cekamo rengen kasnije, kazu da rengen kasni za kks pa mozda ne bude jos cist. Ja sam imao par dana upalu, nisam bio u bolnici, crp mi se sad spustio na 1 nesto, ddimer je bio na granici neko vreme, pocelo je sa 119, doslo do 500 sto je gr. vrednost. Preko vikenda sam imao otecenu desnu nogu, donji deo lista, vene su malo natekle al nisam mogao da stanem. Razredjuju krv tek na preko 1000 ddimera jer su takve akcije opasne zbog moguceg unutrasnjeg krvavljenja. Boli me i danas al je dd pao na 300. Uradicu ultrazvuk verovatno. Dosta sam nervozan, znam da je normalno i da je prolazno al si ne mogu pomoci, srecom ne ucestvujem u saobracaju il negde. Kasljem opet sve vreme po malo, ranije sam imao bolove kad pricam, sad ne boli. To blazi simptomi je relativno, kako za koga, neki mladji od mene je toliko lose da mora da menja radno mesto, desi se da skrene sa pluca il prodje pored na druge organe, buraz kaze da nikada nije imao takva stanja a i meni, mislis da je gotovo i natekne ti noga jer si mirovao par dana, nisam cak ni lezao non stop. U formi sam, noge rade, setam redovno. Meni je korona je kao kad kuvas kafu, cujes je neko vreme onda u jednom momentu ne cujes nista a ono vri, bio sam stabilan i opet kasljem i neke vene bole bukvalno na dodir. Sad razmisljam ako ste sa upalom pluca kuci treba mozda saviti stopalo kao da hvatas kliker na prazno, to je to zatezanje i odatle krece bol, mozda pomogne da se ne zgrusava ili da se ne upali bas to mesto jer tu obicno nastaje tromb(jedno od specificnih lokaliteta). Verovatno sam utripovao, nisam prvi koga bole noge/kosti i sl. Neko ce morati da sakupi sve postkovid informacije, il bi trebalo ako se ovo zeli kontrolisati ubuduce. Uglavnom se rade pluca i krv, sve ostalo je na dugom stapu jer je guzva sem kada ddimer podivlja. Onima sto leze automatski u okviru terapije stavljaju razredjivace. Cenim da se vecina vakcinisanih uspesno odbrani na kraju.
November 15, 20213 yr Popular Post Drago mi je što si se javio. Ako si sada negativan, zakaži što pre ultrazvuk kod vaskularnog hirurga. Odlična paralela sa kuvanjem kafe i džezvicom koja skače po ringli. To je ono što ljudi koji bagatelišu koronu nikako da shvate. Super što je i tata bolje, verujem da je najgore iza vas.
November 15, 20213 yr @villiem Samo kad ste bolje, i ti i tata. Držimo palčeve da se to sve što pre sredi. Ne daj se. I javljaj se ovde brate, da ne brinemo Još @Jumanji da se javi...
November 16, 20213 yr Popular Post Cenim da se vecina vakcinisanih uspesno odbrani na kraju.Vecina svih, hvala dragom Bogu i Alahu i ostalima koliko ih ima.Zavrsio pronizon, sa smanjivanjem doza se smanjivao i povremeni pojacan puls, i deluje mi da sam dosta manje zombi a vise covek ponovo. Zapravo nema vise ni nolpaze, nicega, samo vitamini i minerali standardno. Ako resim rupturu bicepsa bez operacije (mada tesko) u skorije vreme, moglo bi se poceti lagano i sa teretanom i trcanjem. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
November 16, 20213 yr 3 minutes ago, Zli Gli said: Ako resim rupturu bicepsa bez operacije (mada tesko) u skorije vreme, moglo bi se poceti lagano i sa teretanom i trcanjem. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Novače ti li si? Edited November 16, 20213 yr by Milošica
November 16, 20213 yr Mom dobrom prijatelju je posle preležane korone došlo do nekog stanja, kao neko oštećenje glasnih žica. Glas mu mutira kao u pubertetlije i nakon malo duže priče totalno izgubi glas. Za ovako nešto prvi put čujem. A čovek komercijalista.
November 16, 20213 yr 26 minutes ago, Filozof manijak said: Mom dobrom prijatelju je posle preležane korone došlo do nekog stanja, kao neko oštećenje glasnih žica. Glas mu mutira kao u pubertetlije i nakon malo duže priče totalno izgubi glas. Za ovako nešto prvi put čujem. A čovek komercijalista. Preobrazio se u nastavnika!
November 16, 20213 yr Sad kad malo razmislim, meni je ostao neki dosadan suvi kasalj, evo jos nije proslo. Kao auto kad nece da upali pa se muci onako, vergla sitno ali ne moze da sastavi. Cudno da traje ovako dugo, videcu ovih dana da odem na pregled i odradim krvnu sliku i sve ostalo sto treba pa cu i to da pomenem, iritira me solidno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
November 16, 20213 yr Ima čajeva koji to rešavaju poput belog sleza. I ja sam krljao neko vreme kada sam se oporavio. I to taj suvi kašalj.