November 9, 20213 yr Drži se @villiem eto ja imao gori CRP pa kući, ništa pluća...Drži se doktora, džaba mi gledamo u brojke... ... Shiit has hit the fan
November 9, 20213 yr @villiem imate podrsku celog ppp-a, narocito korona potforuma verujemo da ce brzo biti mnogo bolje, navijamo za vas od sveg srca! javljaj se, kad mozes.
November 9, 20213 yr @villiem Drži se druže, navijam za sve vas! Imaš dušu da savetuješ ljude iz te pozicije, svaka ti čast
November 9, 20213 yr Popular Post Pozdrav i podrška svima, držite se ljudi, samo pozitivno, kažu lekari da je to mnogo bitno, dakle borbaaaaaaa . I javljajte se. I hvala @villiem, što deliš iskustva O @Jumanji mislim svaki dan. I znam da nisam jedina. Nadam se da će ta pozitivna energija ppp-a pomoći neki milimetar.
November 10, 20213 yr Popular Post Napred, ekipa, čak i lurkeri kad se bude prvo misle na vas i proveravaju ovaj topic! [emoji123][emoji3590]
November 11, 20213 yr 'Ajde neka neko napravi bre prozivku, verovatno nije samo do korone, ali: em @Jumanji, ali @Bambula @Bujodrag @Anonymous... Pu, pu, pu...
November 14, 20213 yr Moj dragi i ludi tast zakačio, 84 godine, vakcinisan fajzerom u junu, trebalo treću dozu da primi upravo. Vuče simptome od utorka, antigenski bio negativan, juče dobio PCR. Ima temperaturu, slabost, za sad ništa hevi ali videćemo kad se pregleda opet on je sav konfuzan. Dolazi mu rođak iz Priboja kako sad da ima kovid šta da radi? S rođakom, mislim...
November 14, 20213 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Ili "jest da odem pa da mi nađe nešto.." Drugar mi reče da je to razlog zbog kojeg neće da da krv.
November 14, 20213 yr On 10.11.2021. at 1:06, Gylfi Pleasure said: Napred, ekipa, čak i lurkeri kad se bude prvo misle na vas i proveravaju ovaj topic! Tako je! Sve znamo i nadamo se najboljem <3