Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

@mlatko

Neka obavezno ode kod lekara na kontrolu - prošlo je već dovoljno vremena (bar 7 dana, ako sam razumeo).

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

10 minutes ago, Ras said:

@mlatko

Neka obavezno ode kod lekara na kontrolu - prošlo je već dovoljno vremena (bar 7 dana, ako sam razumeo).

Bila je jutros, napravila je glupost sto nije otisla odmah kad je dobila temperaturu prosle nedelje ali "prehlada, grip sigurno, vakcinisana..." Posle prve vakcine je imala jaku reakciju ali posle druge ne... mozda se nije "primila". Sledeci petak na kontrolu, ako se stanje ne pogorsa

Keva i očuh fasovali početkom septembra, dupli AZ oboje, druga doza oko 20. maja. Njega solidno smlatilo, laganija upala i vukao je kašalj par nedelja. Keva dva-tri dana temperatura, malo kašalj, izgubila čula, saturacija normalna, krv bez značajnih promena. Prilično sam siguran da bi oboje najebali da se nisu zenekovali jer jesu kritična grupa oboje.

On sad neće da apdejtuje čip, misli da mu vakcina nije pomogla jer mu nije bilo lepo sa kovidom. Prvi put sam ih prilično ubeđivao oboje, pošto su se plašili vakcine. Sad ću biti uporan da se keva apdejtuje na fajzera, a on neka veruje u šta hoće sa tim ludacima sa kojima šljaka i donosi teorije zavera i ostale gluposti. Opet moram da idem pre nje da bi videla da neće ništa da mi bude. Užas šta fb, Nestor i ostali ludaci rade ljudima. Džabe sve kontra, sve činjenice i argumenti koje iznosim pred njih.

• Popular Post

@mlatko

Kod većine nas astrozečeva je prva doza pravila žurku a druga prošla maltene neprimetno. 

Samo da joj se zaustavi da ne ode na pluća, i izguraće ona to kao zmaj :heart:

Danas sam nekim poslom prošla pored bolnice u Batajnici i nisam mogla da ne pomislim na @Jumanji

Slala sam ti love&vibes, curo! 

Edited by Valkyrie

1 hour ago, mlatko said:

Bila je jutros, napravila je glupost sto nije otisla odmah kad je dobila temperaturu prosle nedelje ali "prehlada, grip sigurno, vakcinisana..." Posle prve vakcine je imala jaku reakciju ali posle druge ne... mozda se nije "primila". Sledeci petak na kontrolu, ako se stanje ne pogorsa

nadam se da će što pre da se oporavi.

1 hour ago, mlatko said:

Deda mi je preležao Koronu(86 godina, asmatičar i onkološki pacijent) uz blagu temperaturu i malaksalost nekoliko dana, a ni posle prve ni posle druge doze nije imao reakciju, tako da verujem da reakcija nema veze sa "primanjem".

Sve najbolje joj želimo.

Edited by Milošica

• Popular Post
10 hours ago, Sandradjer said:

@Hermetico Javljaj kako si? Opao ti imunitet, bez brige, samo odmaraj sad dok je raspust :).

@eumeswil Javljaj kako si?

@villiem Kako ti je tata? 

Ako sam pogresila nesto ili zaboravila nekoga ne zamerite 

@Frank Pembleton Kako je kod tebe, citam da imas ozbiljnu dr, sreca velika 

tata je jos na kiseoniku, stabilan al tesko je. svaki put kada ga pitam kako je kaze da je dobro, nosi masku. cimam ga po nekoliko sekundi jer nam znaci oboma. brat ga redovno obilazi jer radi tamo al sad je i on pozitvan, rastavlja se - juce bio lose danas bolje, zena mu bila lose(ona ima tromb, nosi carapu regularno), nadamo se da nece korona da se mesa sa svojim trombovima, on je fajzerovan al kaslje, nisam ga ni pitao za pluca oni si tamo sibaju interno podatke i pricaju nekim njihovim jezicima, mene stave u cosak i reknu mi da se bavim zicama i da odem da ucim nesto. oba smo se angazovali da pomognemo caletu pre nego sto je saturacija postala losa. danas sam i ja pozitivan, obostrano pocetno zapaljensko diskretne senke, krv dobra, crp mi je 5.4, ddimer 119 necega

napisacu detaljnije kad prodje, dosta me pomerilo i jako sam zabrinut, za sebe nisam, malo me cimnulo danas jer su izvadili konacno ispravan brzi antigenski, nisam jos ni svestan, malo me boli u grudima i ne mogu da si objasnim upalu pluca, idem na kontrolu za 3. kaze sestra evo jel vidis crvenu liniju, ja reko ne vidim ajd zdravo.lol. mnogo su dobri tamo, spustilo se dole pa su uhvatili nesto malo roze boje al ja stvarno ne vidim, tako smo cupali latice jedno pola sata, dok nije stigao rengen.

sta je vazno, nemojte se previse opustiti ako ste vakcinisani, cak i trecom, to se meni desilo, uzeo sam da cistim i ribam kod caleta, sa njim sam nosio masku al po mom strucnom misljenju dobio sam prvo od sincine pa odbio napad a kasnije od tate il buraza preveliku kolicinu tako da sam poklekao. sve je doslo iz skole, make no mistake

sorry, suvise mi je konfuzno da rasclanim bitno od nebitnog, ovo je jedno opasno djubre a neki nisu radili kako treba da nas paze. sad, kad sam osetio koliko je virus prodoran, dolazi mi da neki gore imaju bolje informacije od nas, ne znam da li potpuno odgovorno ponasanje od strane vlasti i od strane nas moze da nas zastiti, to su mi sumnje i teskobe danas, mislim na vreme sad i na vreme ispred nas. 

drzite se, drzi se dzumandzi

dok ste zdravi krecite se, imajte kondiciju, uzimajte vitamine redovno umereno

najbitnije je po meni da cim osetite da nesto nije u redu ili ste imali kontakt da se umirite koliko je moguce, zbog pluca

last update - pomaze serbe

Edited by villiem

@villiem

biće to sve okej

mora da bude

:heart:

@villiem, držimo palčeve da svi budete dobro što prije!

Brz oporavak Vilijeme!

Brz oporavak želim.

D-dimer od 310 na ref vrednost od 0-500 ug/l je pretp okej?

Vill

Bice sve ok. 

👍

drži se @villiem.

želim ti brz oporavak. 

16 minutes ago, eumeswil said:

D-dimer od 310 na ref vrednost od 0-500 ug/l je pretp okej?

Jeste ali izvadi ubrzo opet da bi video da li raste i kojim tempom. 

@villiem

Samo hrabro i držite se. Mislimo na tebe

Background Picker
Customize Layout